Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
okraski

Foto: Profimedia

Do božica nas loči samo še 10 dni! Deset dni! Do silvestrovega pa še malo več. Oooh, kako hitro minevajo dnevi, ko se imaš lepo.

Danes okrašujemo stanovanje!

Danes je čas za okraševanje. Ups, morda smo zamudili in je tvoje stanovanje že okrašeno? Kakorkoli že, danes si lahko vzameš čas in svoje stanovanje spremeniš v prijeten prostor, kjer se boš počutil/a dobro, domače, umirjeno in kjer se boš lahko odlično spočil/a od starega leta.

Svoje stanovanje lahko okrasiš na več načinov. Če imaš dovolj energije, ga najprej pospravi. Odstrani vse revije, ki se ti nabirajo še od poletja, shrani kartice z morja, z notranje strani obriši okna in operi zavese, pospravi prst s poletnimi motivi ...

In iz predala vzemi prst s prazničnimi motivi, pojdi po božično zvezdo, z otroci naredi papirnate snežinke, ven vzemi rdeče svečke, na sprehodu poišči smrekove storže, kup pomaranč zloži v praznično okrašeno košarico ...

Imaš tudi ti kakšno čudovito idejo? Pofotkaj jo, jo objavi na svojih družabnih omrežjih in označi z #vztrajam, mi pa jih bomo delili in tako širili ideje po vsej Sloveniji.

KOLEDAR: Če tole narediš danes, v koledar vpiši OKRASKI.

#vztrajam motiviramo 15. december 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.