Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
lucke

Foto: Profimedia

Skoraj vsa večja mesta po Sloveniji so te dni zasijala v novoletnih lučkah. V teh mrzlih dneh, ko je temno že zgodaj popoldne, so te lučke prave male rešiteljice razpoloženja, kajne?

Danes gremo gledat okrašeno mesto!

Daj daj, kar priznaj, da te firbec matra, kako izgledajo! Ali so letos tudi uporabili tiste ničemurpodobne okraske na cestnih lučkah? So lučke na glavni smrekci letos zlate ali srebrne? So tudi letos v ožjem mestnem jedru okoli smrekce uporabili več kot 5 različnih barv lučk ali so ugotovili, da pa je lepše, če se uporabi manj različnih in nasprotujočih si barv? Kako visoka je letos smrekca? In najpomembnejše od vsega – nam bo letos uspelo narediti vsaj eno pokončno, nezamegljeno fotko smrekice?! 

No, pa pojdimo pogledat, kakšne so letos lučke! A če se le da, pojdi peš in z javnim prevozom. Avtomobil naj ostane doma.

In nikar nikar nikar se ne pozabi dovolj toplo obleči. Bunda, šal, rokavice in kapa so obvezna oprema.

KOLEDAR: Če tole narediš danes, v koledar vpiši LUČKE.

#vztrajam motiviramo 2. december 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.