Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
profimedia-0167887233

Foto: Profimedia

Brez skrbi, danes še ni čas za dieto v tistem klasičnem pomenu besede. Ti kar uživaj v čudovitem in slastnem božičnem kosilu. Pa dober tek, seveda.

Danes se odpovemo družabnim omrežjem!

Danes se odpovej le mobilnim napravam in družabnim omrežjem! Nič pomembnega ne boš zamudil/a. Fotkam božičnega kosila se lahko posvetiš jutri. Danes Facebook, Twitter in Instagram ne obstajajo!

Vzemi si dan zase, za svoje najbližje, za družino in sorodnike. Pogovarjajte se, crklajte se pod dekco, razhodite kosilo na sprehodu, glejte stare družinske albume, si delite zgodbe in prigode in obujajte spomine. Tako je – vsaka družina ima navihanca, štora, zabavljača, pripovedovalca, nostalgika in sanjača!

Če zmanjka besed, pa si poglejte kak film, se igrajte namizne igre ali pa se kartajte. Se še spomniš iger Mesto, vas, predmet, ali pa Potapljanje ladijc? Za to potrebuješ le nekaj listov in svinčnik.

Preživi lep dan v krogu bližjih in delaj spomine, ki trajajo večno.

KOLEDAR: Če tole narediš danes, v koledar vpiši DIETA.

#vztrajam motiviramo 25. december 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.