Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
profimedia-0316354636

Foto: Profimedia

Kdaj si nazadnje izrazil/a hvaležnost? Na glas. In s pravim namenom. Je bilo to dolgo nazaj ali to prakticiraš redno? Čeprav je koncept enostaven, nam je velikokrat čisto preveč tuj.

Danes smo hvaležni!

Hvaležni smo lahko za marsikaj. Za zdravje. Za mir. Za stisk roke. Za hrano. Za topel radiator. Za pomoč. Za kosilo. Za topel čaj. Za pozornost. Za mamo. Za očeta. Za sestro in/ali brata. Za prijatelja. Za prijateljico. Za partnerja. Za partnerko. Za psa. Za mačko. Za elektriko. Za avto. Za tople nogavice. Za objem. Za topel nasmeh. Za .... vse!

Najprej moramo biti hvaležni sebi. In potem najbližnjim. In družini, sorodnikom, prijateljem, profesorjem, sodelavcem, šefom, znancem, neznancem, svetu.

Zahvali se danes vsem, ki so ti ljubi. Povej jim, da jih ceniš. Da jih spoštuješ. Da ti ni vseeno. Da jih imaš rad/a. Nikar pa ne pozabi nase.

Mi pa se danes zahvaljujemo tudi tebi. Hvala, ker si.

KOLEDAR: Če tole narediš danes, v koledar vpiši HVALEŽNOST.

#vztrajam motiviramo 26. december 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.