Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
profimedia-0216270716

Foto: Profimedia

Priznaj, leto 2018 je bilo naporno! Strašno! Nepredvidljivo! Neverjetno! Lepo! Veselo! Dolgo! Kratko! Letos se je zgodilo VSE in še več.

Danes naredimo seznam!

Danes je dan za samorefleksijo. In za list papirja in kuli. Naredi tabelo z dvema stolpičama. Na vrh levega napiši DOBRO, na vrh desnega pa SLABO. Pod DOBRO napiše VSE dobro, ki se ti je v tem letu zgodilo, pod SLABO pa VSE slabo, ki se ti je letos zgodilo. Vzemi si čas in premisli. Bodi iskren/a. Bodi potrpežljiv/a. Seznam naredi na samem, ne ozirajoč se na mnenja, čustva, ideje drugih. Ta trenutek je le zate. Ta naloga je le zate.

Na koncu si poglej ali je bilo več dobrih ali pa je bilo več slabih trenutkov. Si želiš, da bi kaj naredil/a drugače? Misliš, da si kakšno priložnost zamudil/a?

Kakor koli že, ne pozabi, da si še vedno tu in da vsi te sreče niso imeli. Bodi s seboj zahteven/a, a prijazen/a. Malo samorefleksije ne škodi, a tu je vedno nov dan. Izkoristi ga!

KOLEDAR: Če tole narediš danes, v koledar vpiši SEZNAM.

#vztrajam motiviramo 28. december 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.