Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
profimedia-0169742126

Foto: Profimedia

Konec leta je idealen čas za samorefleksijo in načrtovanje novega leta. Medtem, ko smo vpogled v staro leto naredili včeraj, je danes čas za vpogled v novo leto. Česa si želiš? Kje se vidiš čez eno leto? Katerih stvari letos nisi naredil/a? Katere bodo tvoje prioritete v naslednjem letu?

Danes sami sebi napišemo pismo!

Vse to in še več zapiši v pismu, naslovljenemu sebi, z datumom odprtja 29.12.2019. Da, danes bomo sami sebi napisali pismo in ga odprli šele čez eno leto.

V pismu napiši, česa si želiš, da bi prebral/a čez eno leto. Kaj si želiš v 2019 storiti, doživeti, opraviti, preprečiti, izkusiti?

Saj veš, če želje izražiš, so ti bližje. Jih lažje uresničiš. Se zanje bolj potrudiš. In ne pozabi, bodi prijazen/a s seboj in ne boj se. Vse se da!

KOLEDAR: Če tole narediš danes, v koledar vpiši PISMO.

#vztrajam motiviramo 29. december 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.