Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
svecka

Foto: Profimedia

Ritual prižiganja svečk je poznan po vsem svetu in ni namenjen le spominu na mrtve. Svečke prižigamo, da preženemo temo, da nas ogenj umiri in da nas vonj svečk odnese v daljne kraje.

Danes prižgemo svečko!

Zato si danes vzemi pavzo. Ugasni televizijo in vse ostale luči in prižgi svečko. Pazi, da bo svečka na podstavku ali krožniku in da v bližini ognja ne bo ničesar, kar bi se lahko vnelo. Če imaš družbo, se vsi vsedite okoli svečke in se pogovarjajte. O preteklem tednu. O prazničnem mesecu. O življenju. Ko greš spat, pa nikar ne pozabi svečke upihniti, če se medtem že ne bo sama.

A pozor! Uporabi le popolnoma naravne svečke. Zdravju neškodljive svečke naj ne bi smele vsebovati svinca, parafina, estrov, formaldehidov. Narejene naj bodo iz 100% čebeljega ali rastlinskega voska.

No, kakšno svečko imaš doma? Pofotkaj jo, objavi na svojih družabnih omrečjih in označi z #vztrajam. Zanima nas!

KOLEDAR: Če tole narediš danes, v koledar vpiši SVEČKA.

#vztrajam motiviramo 3. december 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.