Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
koledar-december2018

Pa je za nami še en mesečni izziv! Praznični decembrski mesečni izziv je minil kot bi trenil! Vsak dan smo se imeli lepo, vsak dan smo bili pozornejši, prijaznejši in bolj aktivni.

Danes pripravimo koledar!

Sedaj pa je čas, da pripraviš svoj koledar in ga izpolniš. Če ti že spotoma ni uspelo.

Koledar nam lahko posreduješ vse do 7. januarja. Pošlji nam ga na vztrajam@adriadigital.si ali pa na Adria Media Ljubljana, d. o. o., Bleiweisova 30, 1000 Ljubljana, s pripisom Jaz #VZTRAJAM. Nikar ne pozabi na koledar vpisati svojega imena in priimka ter e-maila ali domačega naslova. Nepodpisane koledarje namreč težko nagradimo.

Čeprav je mesečnega izziva konec, pa to ne pomeni, da moraš z #vztrajam dejanji prenehati. Še naprej na Facebook, Twitter ali Instagram objavljaj svoje #vztrajam trenutke. Tedensko izberemo pet najboljših, mesečno pa pet najboljših izberete vi.

KOLEDAR: Če tole narediš danes, v koledar vpiši KOLEDAR.

#vztrajam motiviramo 30. december 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.