Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
koncert

Foto: Profimedia

Glasba je ključ do sreče! Glasba je balzam za ušesa. Z glasbo se bolje živi. In tako naprej in tako naprej. Nekaj teh parol si zagotovo že kdaj slišal/a, nekaj pa smo si jih izmislili mi.

Danes gremo na koncert!

December je resnično čas zabav, druženj in kulturnih doživetij in med njih zagotovo sodi še koncertiranje. Videti glasbenika v živo je nepopisljivo doživetje in šele takrat, ko ljubljenega glasbenika ali glasbenico vidiš v živo, začutiš tisto njegovo pravo energijo in začutiš, kaj ti umetnik želi sporočiti.

V decembru koncerta ne bo težko najti. Seveda pa to ne pomeni, da moraš iti na koncert glasbenika, ki ti ni blizu. V primeru, da ustreznega koncerta za danes ali pa celo do konca december ne najdeš, pojdi na splet in poišči, kdaj pa bo tvoj ljubi umetnik nastopil v bližini in že danes si kupi/naroči vstopnico.

Ker je glasba res super!

KOLEDAR: Če tole narediš danes, v koledar vpiši KONCERT.

#vztrajam motiviramo 8. december 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.