Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
kuhancek

Foto: Profimedia

Skoooraj smo že na sredini meseca in decembrsko veselje se je že odlično razvilo. Lučke in smrekice so že marsikje postavljene, vprašanja o tem, kje boš preživel/a silvestrovo pa so tudi že visoko na seznamu tem pogovorov.

Danes si privoščimo kuhančka!

In kaj to pomeni? Pomeni, da je čas za kuhančka in/ali pečen kostanj! Na oboje ali le izbrano pojdi ven – v večjih mestih ne bi smel/a imeti težav – ali pa si oboje pripravi kar doma.

Recept za odlično domače kuhano vino

  • Sestavine: 1 l rdečega vina, 1 na krhlje narezana pomaranča, 4 žlice medu, malo vanilijevega sladkorja, 1 klinček in 2 janeževi zvezdici. 2 dcl vode
  • Priprava: Vse sestavine razen medu kuhaj do vrenja, na koncu dodaj še med. Malo počakaj, potem pa postrezi.

Recept za enostaven pečen kostanj iz pečice

  • Priprava: Kostanj zareži, potem pa stresi v hladno soljeno vodo. Ko voda zavre, kostanj odcedi in stresi v pekač. Peci približno 15 minut na 220°c, potem pa za 15 minut pokrij s kuhinjsko krpo. Olupi in postrezi.

Pa nikar ne pozabi pofotkati obojega. Da vidimo, v čem smo uživali danes!

KOLEDAR: Če tole narediš danes, v koledar vpiši KUHANČEK.

#vztrajam motiviramo 12. december 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.