Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
koledar2

Praznični mesečni izziv Decembra Jaz #vztrajam se je zaključil in čas je, da v novo leto stopimo veselo, optimistično in s pogumom. Vsem pa najlepša hvala za sodelovanje!

Izzivi

V prazničnem zadnjem mesecu leta smo se imeli resnično lepo. Skupaj smo vsak dan opravili izbrano #vztrajam dejanje in si tako polepšali čisto vsak dan.

V decembru smo okraševali stanovanje in smrečico, si vzeli čas za najbližje, zračili stanovanja, hodili na prireditve, razmišljali o preteklem letu in delali načrte za novo.

Čeprav se je mesečni izziv končal, pa to ne pomeni, da moramo z vsakodnevnimi #vztrajam dejanji prekiniti. Mi smo ti z enomesečnim izzivom pomagali začeti, sedaj pa nadaljuj sam/a.

Vztrajaj še naprej

Zato svoje #vztrajam dejanja še naprej objavljaj na svojih družabnih omrežjih - objavi jih na Facebooku, Instagramu ali Twitterju in označi z #vztrajam.

Vseslovenski projekt #vztrajam še vedno živi. Vsak teden mi izberemo top objave tedna, enkrat na mesec pa skupaj izberemo top5 objav meseca. Top5 objav meseca nagradimo z luštnimi nagradnimi paketi.

Za trud pri sodelovanju v izzivu se VSEM najlepše zahvaljujemo. Čudoviti ste!

Nagrajenci

Nagrado pa dobijo naslednje pošiljateljice in pošiljatelji koledarja:

Teja Markelj
Dolores Pušaver
Janez Križaj
Janja Podbregar
Tadeja Kuhar

Čestitke VSEM in še enkrat, HVALA za sodelovanje.

#vztrajam motiviramo 11. januar 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.