Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
nagrade_v2

Foto: Promocijski material

Zopet izbiramo top5 #vztrajam objave meseca in zopet potrebujemo tvojo pomoč. Preveri vseh dvajset najboljših v aprilu in nam pomagaj izbrati najboljših pet! 

Med vsemi izberi svojo najljubšo in ji podaj glas, ne pozabi spodaj klikniti na Oddaj glas. Čas za glasovanje imaš do torka. Avtorji najboljših objav prejmejo odlično nagrado!

Hvala!

NAJBOLJŠE #VZTRAJAM OBJAVE APRILA:

View this post on Instagram

Nikoli, ampak res nikoli ne obupajte. Sama sem dolgo časa delala na svoji samopodobi, veliko let, če sem iskrena in ves čas me je spremljal občutek, da ne napredujem. Vsakič znova sem se "sesula", ko je prišla preizkušnja. Seveda ni bilo tako, ampak ker sem imela slabo samopodobo, sem stvari tako videla (da nisem dobra, ne glede na to, kaj storim). Preprosto, kajne? Danes mi je kar smešno, v kakšni iluziji sem bila. Stopila sm v tisoč in eno "slepo" ulico in poskušala. Danes se zavedam, da sem tako samo nabirala znanje in ko sem le tega imela dovolj in ko sem vse te izkušnje v nekem danem trenutku povezala, sem prišla so točke, ki sem jo tako zavzeto iskala. Naučila sem se spoštovati in se ceniti. Takrat se je moje življenje začelo strmoglavo spreminjati. Kako sem hvaležna, da nisem nikoli obupala, ampak sem vsakič znova, ko mi je spodletelo, "rinila" naprej. Zagotavljam vam, da je mogoče. Ne obupajte ob nekaj neuspelih poskusih, ampak iščite naprej. Enkrat boste našli. Prav tako boste skozi vsak poskus naredili korak naprej in nekega dne boste presrečni ugotovili, da ste naredili spremembo, ki si jo želite. Predvsem pa ne odnehajte zato, ker je lahko že naslednji korak tisti, ki vam bo odprl novo pot. Zmoretee. ❤️ . . #ljubezen #vztrajam #verjemivase #pozitivnemisli #motivacija #inspiration #selfcare #selflove #pozitiva #osebnarast #personalgrowth #change #loveyourself #light #sealovers #optimizem

A post shared by Večna optimistka Tina (@vecnaoptimistka_tina) on

Prejela sem zlato značko Alpe Adria Trail Cup, kar vam želim povedati je, da je vztrajnost vedno nagrajena, izziv ni bil...

Posted by Jasmina Jevšenak on Tuesday, 28 April 2020

Glasovanje je končano!

#vztrajam motiviramo 7. maj 2020

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.