Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
vztrajam-nagrade636139

Zopet izbiramo top5 #vztrajam objave meseca in zopet potrebujemo tvojo pomoč. Preveri vseh dvajset najboljših v decembru in nam pomagaj izbrati najboljših pet! 

Med vsemi izberi svojo najljubšo in ji podaj glas, ne pozabi spodaj klikniti na Oddaj glas. Čas za glasovanje imaš do četrtka. Avtorji najboljših objav prejmejo odlično nagrado!

Hvala!

NAJBOLJŠE #VZTRAJAM OBJAVE DECEMBRA:

View this post on Instagram

[ SPELJI STVAR DO KONCA ] V zadnjem letu sem dobila veliko vprašanj kako sem, kako je moja hrbtenica in kako živim z vsem tem. To je moja zgodba. Športno plezanje mi je predstavljalo užitek, sprostitev, svobodo in tihe dialoge, ki sem jih imela s seboj na steni. Vse to se je končalo lani konec maja, ko sem padla. To da si bom jaz v tem življenju zlomila hrbtenico je imelo zame veliko manj možnosti kot da zadenem jackpot. 11. prsno vretence je zacvetelo. Reševanje s helikopterjem in urgentna operacija. Takrat potrebuješ ob sebi le ljubečo roko in ničesar drugega. Takrat prideš v stik s tistim edinim kar je v življenju res pomembno. Svoje telo sem popolnoma zaupala rokam tistih, ki so bili z mano v op. sobi. Doma me je čakala Olivija, ki je bila takrat stara leto in pol. Šele 6 mesecev po op., sem jo lahko dvignila. Ostala sem jogistka. Ker tukaj je moje srce. Vsakič, ko me je v hrbtu zapeklo in me ustavilo v jogijskem položaju, me je opomnilo na omejitve, ki jih imamo vsi. In da je "popredalčkano in knjižno" izvajanje jogijskih položajev navadna aroganca do telesa. Zato se na mojih vadbah joge zadnje leto toliko povezujemo z občutenjem in sprejemanjem svojega telesa. Ves čas pa sem s strahom in olajšanjem čakala, da pride dan, ko mi bodo odstranili vijake in opornici. In MOJI STRAHOVI so močni. Včasih sem pomislila, da se ne bom zbudila iz narkoze. Da bo šlo nekaj narobe. Vendar globoko v sebi sem vedela, da bo vse okej! GLOBOKO V SEBI VEMO! Zdaj tudi vem, da ni nič narobe, če imamo črne misli, če nas je strah. Normalno je, da si vrtimo tudi takšne filme. In da enkrat, ko si vržen na takšen čoln, moraš pač do konca. Izstopiti ne moreš. Od sebe daš najboljše. To je ta moč, ki je v nas. Zapomnite si to. To je čudež življenja! ⭐️ . . . . . #mojazgodba #plezanje #inspiracija #nevergiveup #vztrajam #notranjamoc #jogavita #materinstvo #mami #operacija #zdravje #hrbtenica #joga #jogaslovenija #sloveniangirl #pogumnonaprej #pogum #ljubezendosebe

A post shared by Katja Valic (@joga_vita) on

Glasovanje je končano!

#vztrajam motiviramo 4. januar 2020

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.