Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
vztrajam-nagrade636139

Zopet izbiramo top5 #vztrajam objave meseca in zopet potrebujemo tvojo pomoč. Preveri vseh dvajset najboljših v juniju in nam pomagaj izbrati najboljših pet! 

Med vsemi izberi svojo najljubšo in ji podaj glas, ne pozabi spodaj klikniti na Oddaj glas. Čas za glasovanje imaš do srede. Avtorji najboljših objav prejmejo odlično nagrado!

Hvala!

NAJBOLJŠE #VZTRAJAM OBJAVE JUNIJA:

View this post on Instagram

SALUTE življenje! Te dneve mineva leto dni od mojega padca. Od lanskega 27. maja vsako jutro, ko se prebudim, pomigam s prsti na nogah. Zato, ker lahko! In se ZAHVALIM življenju. Vsako jutro, ko odprem oči sem hvaležna, da živim. Pa naj zveni to še tako klišejsko. Živim tako, da se nekatere dneve močno trudim, da jih prehodim. Spet druge pa diham z lahkotnostjo. Ljudi, ki jih imam rada, imam vsaki dan še raje. Če je to sploh mogoče. V tem enem letu sem se toliko naučila o sprejemanju. Sprejemanju sebe. Drugačnosti. Drugih. Sprejemanju sprememb. Tistih iz danes na jutri. Ker nikoli ne veš … Tudi tiste spremembe, ki so znane kot muhe eno ali dvodnevnice zabrenčijo kdaj okoli mene. Pa jih pustim in se več z njimi ne ukvarjam. Ker tisto kar je pomembno je veliko, veliko globlje. Tista srčika, ki je tam notri, globoko v nas, TISTA ŠTEJE! Od tam sem črpala moč, ko sem jo najbolj potrebovala. Vse ostalo je le filter. Toliko vsega je, kar vam želim povedati. Nekje po letu dni po nesreči sem se navezala na vrv in plezala. S strahom, ki je mrtvičil mišice. To ni bilo plezanje. In sploh ne plezanje z užitkom. To je bilo SOOČANJE z demonom. Želim ga spoznati do obisti. Enkrat bo postal moj prijatelj. Takrat več ne bo imel stalnega naslova pri meni. Le na obisk bo tu in tam še prišel. Povabljen. ‍♂️ . . P.S. Link do bloga o moji nezgodi je v bio. . . . . . #afteroneyear #jogavita #strahovi #okrevanje #poskodba #hrbtenica #slovenianblogger #plezanje #climbinggirl #outdoorlifestyle #iskrenost #slovenianbloggers #sloveniaoutdoor #vztrajam #gibanje #inspiracija #zivljenjejelepo #tukajinzdaj

A post shared by Katja Valic (@joga_vita) on

View this post on Instagram

Jump jump jump! ‍♀️

A post shared by Monika Topolnik (@monikatopolnik_fitnesstrainer) on

View this post on Instagram

Fatamorgana. • #vztrajam

A post shared by •ANITA ŠOLAR• (@ani.tafit) on

Glasovanje je končano!

#vztrajam motiviramo 3. julij 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.