Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
grcija-akropola-atene

Foto: Shutterstock.com

Med vsemi #vztrajam objavami, objavljenimi junija, julija in avgusta smo izžrebali Evino, njen trud pa bomo nagradili s potovanjem za dve osebi v Grčijo, zibelko modernih olimpijskih iger.

Eva bo v Grčijo odpotovala s turistično agencijo Palma, ki svoje aranžmaje vedno pripravi skrbno, premišljeno in z občutkom. Zagotovo bo Eva uživala.

Neizmerno veseli in ponosni smo na vse dosedanje #vztrajam objave. Nekatere so nas nasmejale, nekatere navdušile in nekatere presenetile. Hvala čisto vsem in vsakemu posebej.

A to še ni vse! Vseslovensko gibanje #vztrajam teče naprej. Tudi v septembru, oktobru in novembru, pa tudi decembru, bomo še naprej budno spremljali vse #vztrajam objave. Še vedno bomo vsak teden izbrali top5 #vztrajam objave in vsak mesec boš tudi ti med dvajsetimi top objavami pomagal/a izbrati pet tistih, ki bodo nagrajene z luštnim in koristnim paketom izdelkov.

#vztrajam nagradni paket

Septembra se pa lahko še vedno pridružiš izzivu Septembra Jaz #vztrajam. Prijavi se in dnevno v svoj e-nabiralnik dobi nasvet za boljši dan. Sodeluje nas že ogromno število ljudi in veseli bomo tudi tebe. Vse informacije dobiš na jaz.vztrajam.si.

Vsekakor pa še vedno objavljaj svoje dobre in slabe trenutke na svoj Instagram, Facebook ali Twitter in jih označi z #vztrajam.

#vztrajam motiviramo 8. september 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.