Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
paket_s_m_l_2000x850

Konfekcijske številke oblačil, ponavadi označene z S, M in L, nam olajšajo izbor oblačil. Da bi nam olajšali izbiro tudi v banki, je banka SKB enako naredila pri označbi svojih bančnih paketov.

Uporaba različnih bančnih storitev lahko prinese povečane stroške pri npr. plačevanju velikega števila položnic, dvigu gotovine na bančnih avtomatih drugih bank, vsakoletnem podaljševanju prekoračitve stanj na računu.

Bančni paketi S, M in L

Da bi se ognili povečanim stroškom, so pri banki SKB pripravili bančne pakete S, M in L.

  • Moj S paket je namenjen manj zahtevnim uporabnikom in pokriva osnovne bančne produkte.
  • Moj M paket je z večjim izborom bančnih produktov na kožo pisan vsem z aktivnejšim življenjskim slogom.
  • Moj L paket pa bo zadovoljil bančne potrebe zahtevnejših uporabnikov.

Kaj prinašajo paketi S, M in L

Seveda pa izbira paketa ni nujna. Vse stranke banke SKB tako lahko še vedno uporabljajo svoj obstoječi račun in bančne storitve plačujejo po svoji porabi.

Vendar pa paketi prinašajo določene prednosti: 

  • preglednost nad mesečnimi stroški: fiksni mesečni strošek prinaša večjo transparentnost (vedno znan znesek storitev v izbranem paketu)
  • dodana vrednost: paketi S, M in L vključujejo dodatne produkte, ki lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo (digitalno bančništvo, brezplačne plačilne transakcije, VISA kreditna kartica itn.)
  • dolgoročen prihranek: ugodnejša izbira v primerjavi s samostojnim računom in posamičnim plačevanjem produktov
  • večja varnost: varnostni SMS za debetno in kreditno kartico v paketu M in L ali Zlata Visa Prestige kreditna kartica z Zavarovanjem kartic plus v paketu L

Za mlade po zaključku šolanja pa MOJ S/2 paket

Ker se v banki SKB zavedajo, da je pot iz mladosti v odraslost že sama po sebi zahtevna, so za mlade po zaključku šolanja pripravili MOJ S/2 paket, ki eno leto zagotavlja uporabo osnovnih bančnih storitev za polovično ceno.

Več informacij je na voljo TUKAJ.

#vztrajam motiviramo 4. oktober 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.