Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
thermana

Imamo novo nagrado tromesečja! Med vsemi #vztrajam objavami, objavljenimi v septembru, oktobru in novembru, bomo decembra izžrebali TOP #vztrajam objavo, ki bo prejela glavno nagrado tromesečja, vikend paket za dve osebu v Thermani Laško.

V začetku decembra bomo izbrali že drugo TOP #vztrajam nagrado tromesečja. Zato se le potrudi in objavi čim več objav. Izžrebali bomo med vsemi objavljenimi v teh treh mesecih. Gledamo Facebook, Instagram in Twitter. Vsako objavo označi s hashtagom #vztrajam.

Nagrada tega tromesečja je vikend paket (tri dni in dve noči) za dve osebi v Thermani Laško. Namestitev bo v dvoposteljni sobi standard, vključuje pa polpenzion. Kopanje bo neomejeno v hotelih Thermana Park Laško in Zdravilišču Laško, tudi na dan odhoda. Nagrajenec dobi tudi vstop v fitnes, kopalna plašča za odrasle, brezplačni internet v hotelu in hotelsko kartico ugodnosti. Seveda je vključen tudi program animacije, sprostitve in rekreacije v hotelu.

Nagrado bo možno koristiti v letu 2018, seveda po dogovoru s Thermano.

Med čisto vsemi #vztrajam objavami objavljenimi v juniju, juliju in avgustu smo v septembru izžrebali prvo TOP #vztrajam objavo tromesečja. Za trud smo nagradili Evo, ki bo odšla na počitnice v Grčijo.

#vztrajam motiviramo 19. september 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.