Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
300_dpi_1q9a6170_rgb

SKB ve, kako poskrbeti za prihodnost! Navdih so našli pri čebelah na terasi njihove poslovne stavbe v Ljubljani, ki kažejo, kako iz malega ustvariti veliko. Iz istega razloga so pripravili tudi možnost varčevanja v krovnih skladih Amundi Funds, Amundi Index Solutions in Moorea Fund.

Podskladi Moorea Fund ponujajo varčevalni načrt za prihodnost. Odlikuje jih možnost rednega mesečnega vplačevanja v izbrani podsklad v okviru varčevalnega načrta Moorea Fund. Že s 30 EUR, ki jih mesečno vlagaš v varčevalni načrt Moorea Fund, si lahko v prihodnosti uresničiš marsikatero željo, ki se ti danes zdi nemogoča.

Nadstandardne želje potrebujejo nadstandardne rešitve

Si želiš nekoč kupiti sanjsko nepremičnino, otroke poslati na šolanje v tujino, si kupiti električno vozilo, končno odditi na tisto potovanje, o katerem sanjaš že vse življenje in nenazadnje obdržati kakovostno življenje tudi v času upokojitve?

Mešani podskladi Moorea Fund ponujajo možnost kakovostnega varčevanja in celovite razpršitve naložb. V okviru naložbene politike posameznega mešanega podsklada Moorea Fund namreč nalagajo v različne finančne instrumente (obveznice, delnice, alternativne naložbe in denar) in s prisotnostjo na različnih kapitalskih trgih zagotavljajo visoko razpršenost naložb.

Posebna ponudba za posebne stranke

V banki SKB želijo svojim strankam zagotoviti čimbolj uspešno prihodnost, zato nudijo nakup vrhunskih podskladov Amundi in Moorea Fund brez vstopnih ali izstopnih stroškov.

Že trikrat na prvih mestih med skladi

Dva podsklada Amundi Funds (Amundi Funds Equity Emerging World – AU in Amundi Funds Bond Euro Government – AE) je revija Moje finance v različnih kategorijah izbora Naj skladov 2019 kar trikrat uvrstila na prva mesta med skladi, ki so na voljo na slovenskem trgu in so najbolje plemenitili denar vlagateljev.

Saj veš, kaj pravijo - z vztrajnim varčevanjem se daleč pride!

Več si preberi na spletnem mestu SKB.

#vztrajam motiviramo 6. junij 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.