Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
dremelj

Foto: Tibor Golob

Poslovna ženska in hkrati skrbna ter čudovita mamica, ki nas je prvič, ko se je pojavila v javnosti, očarala z lepoto, pozneje s petjem in pred časom še z lastno kozmetično blagovno znamko. Polno zasedena, a vseeno ve, kje je meja, in takrat zna delo poriniti na stran ter se posvetiti izključno svoji družini.

Čemu trenutno posvečate največ časa poleg skrbi za obe hčerki?

Poleg skrbi za dojenčico in petletnico ostane zelo malo časa za kaj drugega, zato poskušam čas čim bolj 'optimizirati'. Dopoldne, takrat ko je Šajana v vrtcu in Sija spi, opravim večino dela. Večino poslovnega časa posvečam MySpiritu in razvoju novih parfumskih izdelkov – trenutno spet pripravljamo novost, ki v Sloveniji še ni znana, in upam, da bo prav tako obnorela Slovenke in Slovence kot vsi izdelki do zdaj. Moram se malo pohvaliti, v dveh letih smo prodali že več kot 20 tisoč izdelkov MySpirit.

Ste glasbo dali na stranski tir?

Glasbena kariera me spremlja ves čas, že 17 let. To je moja ljubezen, ki se ji nikoli ne bom povsem odrekla. Nastopala sem med obema nosečnostma, do kakšnega meseca pred porodom, potem pa me je premagal materinski čut za gnezdenje. Odkar imam novo spremljevalno skupino, zdaj bo že dve leti tega, skoraj vsak teden pridno vadimo in v nastopih res uživam. Občasno s fanti pripravimo kaj novega, letos je bila to motivacijska pesem s pozitivnim sporočilom Vse je OK, za katero smo snemali tudi malo bolj zahteven videospot. Moram reči, da so bila snemanja naporna, saj smo snemali kadre za spot tudi ob sončnem vzhodu na ledeno mrzlem Mangartu, ampak je bilo zraven toliko smeha, da sploh ni bilo težko.

Sami zase trdite, da se zaradi 'odvečnih' kilogramov, ki so ostali po rojstvu druge hčerke, ne obremenjujete preveč. Številne ženske se. Kako gledate na to?

Zdi se mi, da ženske naredimo toliko dobrega in imamo toliko vlog hkrati, smo mame, žene, prijateljice, poslovne ženske ... in povsod se od nas zahteva popolnost, tudi pri videzu. Medijski svet je krut in nam pogosto vsiljuje podobe popolnih žensk, ki v resničnem svetu sploh ne obstajajo, in poleg tega še 101 način, kako izgubiti odvečne kilograme, si pridobiti popolno telo za bikini pred poletjem, postati bolj mišičasta in vitka … Zato sem letos preprosto morala zapisati, kar me je že nekaj let težilo, in objaviti na Facebooku, da morda s tem zapisom pomagam še kakšni ženski in mamici, ki se je znašla v stiski pred sezono kopalk. Rada bi jim sporočila, da si, čeprav nismo popolne, vseeno zaslužimo, da se imamo rade in da se imamo lepo. Imejmo se rade in se že končno nehajmo obremenjevati s tem, kakšne so druge in kaj imajo.

Ste izrazito poslovna ženska in hkrati tudi mama, kako usklajujete vse skupaj?

Tako, kot sem že povedala. Že materinstvo vzame veliko časa, zato je treba čas pametno razporediti in optimizirati. Letos sem si zadala, da od 15. ure ne delam nič za službo, takrat je čas za družino, tako da za računalnik sedem v dopoldanskem času, medtem ko Sija spi in je Šajana v vrtcu, ali pa zvečer, ko obe zaspita. Vse se da, če se hoče, je pa seveda bolj naporno, sploh če si tako zahteven do sebe kot jaz in poskušaš na vseh področjih dati vse od sebe.

Pred časom ste zboleli in prestali tudi operativni poseg. Kako se počutite zdaj?

Menim, da je bilo o tem že dovolj napisanega in povedanega. Bila je težka izkušnja, ki me je precej spremenila, vendar se zdaj, hvala bogu, dobro počutim in sem zdrava.

#vztrajam motiviramo 28. september 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.