Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
nagrade_v2

Foto: Promocijski material

Top5 #vztrajam objave aprila so objavili Kaja Bajda, Tadeja Kuhar, Maruša ડtermecki, Alen Karahasanovic in Saša. Čestitamo in hvala za objave!

Vseh pet bomo kontaktirali prek zasebnega sporočila in se tam dogovorili glede dostave nagrade.

Še naprej pa tudi ti objavljaj svoje #vztrajam trenutke na Instagram, Facebook in Twitter ter jih označi z #vztrajam.

Top5 #vztrajam objave aprila 2020

Kaja Bajda

Tadeja Kuhar

Maruša ડtermecki

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ali sploh še znamo biti hvaležni? // Ja, situacija, v kateri smo ta hip, nas na trenutke odvede v kolektivno norost. Zakaj? Ker v slabih situacijah ne znamo ohraniti pozitive. Ne občutimo notranjega veselja, počutimo se ujete in omejene. Fizično smo ta hip res omejeni na svojo okolico, vendar naš um je neskončen. . . . Ali znamo v težkih časih pokazati hvaležnost, ali še bolje, jo občutiti? . . ▪️Smo zmeraj hvaležni za zdravje, ali se njegov pomen za nas poveča šele takrat, ko zbolimo? ▪️Ali smo zmeraj hvaležni, da imamo dostop do vseh infrastruktur, ali se tega zavemo šele takrat, ko je ta omejen? ▪️Smo hvaležni za medosebne odnose, ali nanje pomislimo šele takrat, ko nastopijo težave? ▪️Smo hvaležni za ves ta čas na svetu, ali o njem govorimo šele takrat, kadar mislimo, da nam ga primanjkuje? ▪️Ali smo hvaležni za naravo, ali njen pomen osmislimo šele takrat, ko nam je daleč? ▪️Ali smo hvaležni, da živimo? . . Nič nas ne stane, če pokažemo hvaležnost, delimo ljubezen in pozitivo, posledice tega pa lahko spremenijo kolektivno zavest, v dobro vseh nas. . . . #positive #positivevibes #mind #mindfulliving #mindset #positivemindset #naturelover #begrateful #grateful #staypositive #vsebovredu #vztrajam #natureheals #naturelover #river @iceman_hof #wimhofmethod #icebath

A post shared by arusa ડtermecki (@marusastermecki) on

Alen Karahasanovic

Saša

#vztrajam motiviramo 15. maj 2020

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.