Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
profimedia-0158328081_m

Foto: Profimedia

Neverjetni ste! #vztrajam ambasadorji dokazujete, da je lahko tudi november preprosto prečudovit. Hvala! 

Še naprej pa na svoj Facebook, Instagram in/ali Twitter objavi čim več svojih #vztrajam trenutkov. Veselimo se prav vsakega. Hvala! 

Vsak teden izberemo top5 objav, mesečno pa med dvajsetimi najboljšimi skupaj izberemo top5, ki prejmejo nagradni paket. Sodeluj tudi ti!

Top5 objave prejšnjega tedna

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

26/365 ✅ Kako vztrajati in doseci cilj❓ Vsak izmed nas je ze kdaj rekel sedaj pa se res zacnem drzati diete, ali pa jutri se vpisem v fitnes, zacnem tect in potem to tudi naredimo 👏🏼 toda zakaj se nam vse skupaj sfizi po 3 ali 2 dneh.. (ravno prijatelj povabi na kosilo 🍔 ali pa je slabo vreme ⛈; veeem 😅). Problem je to, da nimamo tocno zastavljenega cija, ki ga ne ponotranjimo. Ce se z necem poistovetimo, to postane del nas, in nam tezko zjutraj ustati, se gibati ali pa narociti solatko 🥗🤗. Pomebno je, da dobro premislimo cesa si zelimo in si to zastavimo za cilj. Torej naloga zate⁉️ Najdi svoj cilj in jutri zvemo kako naredimo nacrt katerega se bomo vsi skupaj drzali 💯🙌🏼 uspeh s skupnimi mocmi zagotovljen 💪🏼🏃🏽‍♂️ . #tecem365

A post shared by Marko Bašič (@markobasicmb) on

#vztrajam motiviramo 14. november 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.