Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
treking-pes-zenska-razgled-gore-profimedia

Foto: Profimedia

Tokratne top5 #vztrajam objave so pokazale, da megla in slabo vreme nista oviri. Če imaš dobro družbo in pozitivno energijo, se vse da. Bravo in hvala vsem za objave!

Še naprej pa na svoj Facebook, Instagram in/ali Twitter objavi čim več svojih #vztrajam trenutkov. Veselimo se prav vsakega. Hvala! 

Vsak teden izberemo top5 objav, mesečno pa med dvajsetimi najboljšimi skupaj izberemo top5, ki prejmejo nagradni paket. Sodeluj tudi ti!

Top5 objave prejšnjega tedna

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hooman you will pay for this disgrace. #yorkiemix #dog #littledog #pet #instapet #instadog #doggo #petsofljubljana #petsofslovenia #petsofinstagram #kjutkuza #pasjilajf #vztrajam

A post shared by Bari the dog (@bari.the.dog) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uspešen zaključek tekaške sezone v Palmanovi 😊💪✔️ Niso pa vedno idealne temperature in leteče noge.. 😄.. Včasih je tut protiveter in beton v nogah, pa maš recept za tek na mestu 😀🙈 Ampak največ se naučiš ravno takrat ko ti ne gre po planu 💪😊 Zadovolna z letošnjo tekaško sezono, ki mi je končno prinesla prvi in čudovit maraton, nekaj hitrih in luštnih polmaratonov, prek 1500 pretečenih kilometrov in ogromno novih izkušenj 🤗 Zdej dam pa nogam malo zasluženega počitka, da bojo kmalu spet veselo tekale naokoli 🤗🏃‍♀️ #whyirun . . . . #palmanova #halfmarathon #running #raceday #endofseason #nevergiveup #passion #runhappy #justrun #imoveme #runinspiration #runfit #sportsgirl #activelifestyle #marathoner #runnersofinstagram #nolimit #experience #collectmoments #runninggirl #marathonfinisher #igitaly #italian_trips #laufen #runrunrun #sportlife #vztrajam

A post shared by Petra Forjanič (@the_balanced_curly) on

#vztrajam motiviramo 30. november 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.