Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
veselje-smeh-zenska-zima

Foto: Shutterstock.com

Zaključimo januar tako, kot se spodobi. S petimi navdihujočimi, simpatičnimi in prav luštnimi top5 #vztrajam objavami. Poglej si jih!

Še naprej pa na svoj Facebook, Instagram in/ali Twitter objavi čim več svojih #vztrajam trenutkov. Veselimo se prav vsakega. Hvala! 

Vsak teden izberemo top5 objav, mesečno pa med dvajsetimi najboljšimi skupaj izberemo top5, ki prejmejo nagradni paket. Sodeluj tudi ti!

Top5 objave prejšnjega tedna

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤ Drzni si slediti svojim sanjam! ❤ • Razmisli kaj bi v zivljenju rad pocel/a in kako se kako se ob tem pocutis! Se ob tej misli nasmehnes?? Vse je mogoce, za nic ni nikoli prepozno in verjamem, da se vse uredi ob svojem casu. Ob oviri ne odnehaj, ampak sam sebi dokazi, da ZMORES! Najbolj pa je pomembno, da verjames vase in vsak dan naredis nekaj, da bos svoj cilj dosegel! 💪💪💪 • #dare #dream #love #motivation #life #inspiration #nevergiveup #daretobedifferent #photooftheday #makeupartist #creative #photooftheday #believe #entrepreneur #style #fun #travelphotography #journey #doadare #newproject #art #shine #upajsi #cilj #vztrajam #rastem #noviprojekti #neobupaj #motivacija #bodidrugacen #leabrumenmakeupartist

A post shared by Lea Brumen (@leabrumen) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#vztrajam #hribisozakon #feelgood #fridayfeeling #lovemyself #lovemydog 🏔🌲🚶🐾🤩🦋🍀☀️

A post shared by Jelka Podkoritnik (@jelka927) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

13 ... Nočni tek ... #noč #tekač #luč #cesta #vztrajam #nočimasvojomoč #podežju #run #runner #nightrun #nightrunning

A post shared by Leon Velkavrh (@leonvelkavrh) on

#vztrajam motiviramo 5. februar 2020

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.