Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
sprehod-gozd-avstrija

Foto: Paul Gilmore | Unsplash

No, prejšnji teden smo pa doživeli prav vse. Pozdrav pomladi in tudi zime, in to v sredini pandemije. Vse to so prikazali tudi naši #vztrajam ambasadorji. Poglej si utrinke in seveda: #ostanidoma!

Še naprej pa na svoj Facebook, Instagram in/ali Twitter objavi čim več svojih #vztrajam trenutkov. Veselimo se prav vsakega. Hvala! 

Vsak teden izberemo top5 objav, mesečno pa med dvajsetimi najboljšimi skupaj izberemo top5, ki prejmejo nagradni paket. Sodeluj tudi ti!

Top5 objave prejšnjega tedna

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Velik objem vsem. #mojedrevo #mytree #vztrajam

A post shared by Mojca LiSt (@mojchka) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prove yourself to yourself, not others... ❤️🐕🏃‍♀️😎. #progress #magical #change #workout #motivation #gratitude #walk #miracle #vztrajam

A post shared by Matjaž Oven (@matjazoven) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

160/365 ✅ . Saj grem samo tect, zakaj se rabim ogrevati 🥶❓ . Pozabljamo, da je ogrevanje tudi del treninga, z njim telo pripravimo na napore in izboljsujemo splosno pripravljenost🏃🏽‍♂️🔥 . Zakaj je torej dobro, da se ogrejem? 1. Poveca se prenos kisika v misice, kar zakasni nastajanje mlecne kisline 🚫 2. Pospesi se presnova in zvisa se temperatura misic, kar poveca proznost le teh 💪🏼🧬 3. Zvisa se hitrost krcenja in raztezanja misic 💪🏼 4. Zvisa se nam srcni utrip, ki je primeren za izbrano aktivnost ❤️ 5. Povecata se nam odzivnost in zbranost 🤓🙌🏼 . Pred naslednjo aktivnostjo si vzami 10min za ogrevanje 🔥🏃🏽‍♂️ . #tecem365

A post shared by Marko Bašič (@markobasicmb) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pomoč pri vadbi in posledično počitek #priprave #trening #treningmyhome 👣#vztrajam #treningmydog #stayhome #stayhealthy ❤️🐾👣😄

A post shared by jelkapodkoritnik (@jelka927) on

#vztrajam motiviramo 2. april 2020

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.