Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
jezero

Foto: Profimedia

Tudi v še enem tednu karantene so naši #vztrajam ambasadorji pokazali, da se da varno uživati v naravi. Bravo, ponosni smo na vas!

Še naprej pa na svoj Facebook, Instagram in/ali Twitter objavi čim več svojih #vztrajam trenutkov. Veselimo se prav vsakega. Hvala! 

Vsak teden izberemo top5 objav, mesečno pa med dvajsetimi najboljšimi skupaj izberemo top5, ki prejmejo nagradni paket. Sodeluj tudi ti!

Top5 objave prejšnjega tedna

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ali sploh še znamo biti hvaležni? 🙏 // Ja, situacija, v kateri smo ta hip, nas na trenutke odvede v kolektivno norost. Zakaj? Ker v slabih situacijah ne znamo ohraniti pozitive. Ne občutimo notranjega veselja, počutimo se ujete in omejene. Fizično smo ta hip res omejeni na svojo okolico, vendar naš um je neskončen. . . . Ali znamo v težkih časih pokazati hvaležnost, ali še bolje, jo občutiti? . . ▪️Smo zmeraj hvaležni za zdravje, ali se njegov pomen za nas poveča šele takrat, ko zbolimo? ▪️Ali smo zmeraj hvaležni, da imamo dostop do vseh infrastruktur, ali se tega zavemo šele takrat, ko je ta omejen? ▪️Smo hvaležni za medosebne odnose, ali nanje pomislimo šele takrat, ko nastopijo težave? ▪️Smo hvaležni za ves ta čas na svetu, ali o njem govorimo šele takrat, kadar mislimo, da nam ga primanjkuje? ▪️Ali smo hvaležni za naravo, ali njen pomen osmislimo šele takrat, ko nam je daleč? ▪️Ali smo hvaležni, da živimo? . . Nič nas ne stane, če pokažemo hvaležnost, delimo ljubezen in pozitivo, posledice tega pa lahko spremenijo kolektivno zavest, v dobro vseh nas. . . . #positive #positivevibes #mind #mindfulliving #mindset #positivemindset #naturelover #begrateful #grateful #staypositive #vsebovredu #vztrajam #natureheals #naturelover #river @iceman_hof #wimhofmethod #icebath

A post shared by 𝙼arusa ડtermecki (@marusastermecki) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na potepu 🚴🏻‍♂️🚴‍♀️🚴‍♀️ #kolesarjenje #kolesarjenjejezakon #druzinskiizlet #znotrajobčine #vztrajam 😎

A post shared by maja prosen (@kleine_biene_m) on

#vztrajam motiviramo 17. april 2020

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.