Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
shutterstock_730559200_m

Foto: Shutterstock

Uspeva nam! Pridno upoštevamo nasvete #ostanidoma, zato se normalno življenje počasi, a vztrajno bliža. V življenju pa že uživajo naši #vztrajam ambasadorji. Poglej, kako!

Še naprej pa na svoj Facebook, Instagram in/ali Twitter objavi čim več svojih #vztrajam trenutkov. Veselimo se prav vsakega. Hvala! 

Vsak teden izberemo top5 objav, mesečno pa med dvajsetimi najboljšimi skupaj izberemo top5, ki prejmejo nagradni paket. Sodeluj tudi ti!

Top5 objave prejšnjega tedna

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nikoli, ampak res nikoli ne obupajte. Sama sem dolgo časa delala na svoji samopodobi, veliko let, če sem iskrena in ves čas me je spremljal občutek, da ne napredujem. Vsakič znova sem se "sesula", ko je prišla preizkušnja. Seveda ni bilo tako, ampak ker sem imela slabo samopodobo, sem stvari tako videla (da nisem dobra, ne glede na to, kaj storim). Preprosto, kajne? Danes mi je kar smešno, v kakšni iluziji sem bila. Stopila sm v tisoč in eno "slepo" ulico in poskušala. Danes se zavedam, da sem tako samo nabirala znanje in ko sem le tega imela dovolj in ko sem vse te izkušnje v nekem danem trenutku povezala, sem prišla so točke, ki sem jo tako zavzeto iskala. Naučila sem se spoštovati in se ceniti. Takrat se je moje življenje začelo strmoglavo spreminjati. Kako sem hvaležna, da nisem nikoli obupala, ampak sem vsakič znova, ko mi je spodletelo, "rinila" naprej. Zagotavljam vam, da je mogoče. Ne obupajte ob nekaj neuspelih poskusih, ampak iščite naprej. Enkrat boste našli. Prav tako boste skozi vsak poskus naredili korak naprej in nekega dne boste presrečni ugotovili, da ste naredili spremembo, ki si jo želite. Predvsem pa ne odnehajte zato, ker je lahko že naslednji korak tisti, ki vam bo odprl novo pot. Zmoretee. ❤️💜💛 . . #ljubezen #vztrajam #verjemivase #pozitivnemisli #motivacija #inspiration #selfcare #selflove #pozitiva #osebnarast #personalgrowth #change #loveyourself #light #sealovers #optimizem

A post shared by Večna optimistka Tina (@vecnaoptimistka_tina) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

37 ... Prijatelj iz vrha ... #kača #modras #pohodništvo #vztrajam #hiking #snake #hill #friend #nature #animal #animalcrossing #animalplanet

A post shared by Leon Velkavrh (@leonvelkavrh) on

#vztrajam motiviramo 21. april 2020

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.