Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
sprehod-po-gozdu-0281722074

Foto: Profimedia

Življenje se počasi normalizira, vaši #vztrajam utrinki pa so še vedno prečudoviti in tokrat živalsko obarvani. Življenje je res lepo, kajne?

Še naprej pa na svoj Facebook, Instagram in/ali Twitter tudi TI objavi čim več svojih #vztrajam trenutkov. Veselimo se prav vsakega. Hvala! 

Vsak teden izberemo top5 objav, mesečno pa med dvajsetimi najboljšimi skupaj izberemo top5, ki prejmejo nagradni paket. Sodeluj!

Top5 objave prejšnjega tedna

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V naravi nisi nikoli ujet! 😊 Ujemi trenutek... 🌞🤸🏻 #gremovhribe #vztrajam #narava #nipredajeniumika

A post shared by Gregor Štrakl (@gicslo) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

215/365 ✅ . To je moj kuza Oskar. Je zelo razigran kuža, ki te lahko veliko nauči. O tem kako ljubiti, kako ziveti preprosto in kako biti vesel vsake malenkosti. Mislim, da se lahko vsak lastnik 🐶 (ali pa kaksne druge zivali) poistoveti 😉 . Vcasih se moramo opomniti, da moramo na zivljenje gledati iz perspektive psa: “O kako lep nov dan, tega (dneva) pa še nisem videl.” in se nasmejani podati v nov dan. ☀️😄 __________________________________________________________ . . This is Oskar. He is a very playful dog who can teach you a lot. About how to love, how to live simple life and how to be happy about the little things. I think every owner of the 🐶 (or any other animal) knows what i am talking about 😉 . Sometimes we just have to remind ourselves to look on life from a dog’s point of view more often: “Wau, This is a beautiful day, I have never seen this one before.” and smilingly go into a new day. ☀️ . #tecem365 #running365

A post shared by Marko Bašič (@markobasicmb) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tudi v ne tako lepem vremenu je narava vedno čudovita ♥️ #golica #prijatelji #trening #lepojebilo #vztrajam #nabiramokondicijo

A post shared by maja prosen (@kleine_biene_m) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kam pa kam? 😊🌞 #utsavinja #utvv_slovenia #alpeadriatrailcup #maratontrehsrc #vztrajam #nipredajeniumika #gremovhribe #salamander

A post shared by Gregor Štrakl (@gicslo) on

#vztrajam motiviramo 24. maj 2020

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.