Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
moja-olimpijska-norma

Foto: Promocijsko gradivo

Projekt Moja olimpijska norma se bliža koncu in kmalu bo prišel trenutek, ko boste tekači in tekačice pokazali, kako pridno ste trenirali. Dobimo se v nedeljo, 18. junija na Kodeljevem v Ljubljani.

Vsi, ki boste na zaključnem dogodku lovili in tudi uspešno ujeli ali presegli svojo normo ter ste odkljukali udeležbo na enem od prvih testiranj, se boste uvrstili v nagradno žrebanje. Enako velja za tiste, ki boste prvo in zadnje testiranje opravili preko mobilne aplikacije Team Slovenia.

Srečnega nagrajenca ali nagrajenko čaka potovanje na ogled zimskih olimpijskih iger v Pjongčangu.

In kdo bo srečnemu izžrebancu/-ki podelil olimpijsko vozovnico? Nihče drug kot vodja navijaškega letala, olimpijec in zastavonoša na OI v Sočiju leta 2014, hokejist, s katerim bo nagrajenec/-ka odpotoval v Južno Korejo, Tomaž Razinger.

Zaključna preizkušnja se prične ob 9. uri.

Brezplačno na Nočno 10ko in presenečenje
  • 35 srečnih tekačev, ki bodo dosegli ali presegli svojo olimpijsko normo, bo Coca-Cola, sponzor OKS, presenetila z brezplačno udeležbo na dogodku Nočna 10ka, ki bo 8. julija na Bledu.
  • 5 tekačev pa čaka vzpodbudna nagrada, priročna tekaška torbica, ki jo podarja Adriatic Slovenica.

Seveda bo poskrbljeno tudi za regeneracijo: za sveže sadje bo poskrbel glavni sponzor OKS, banka SKB, za osvežujoče napitke pa Alpsko mleko.

#vztrajam motiviramo 14. junij 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.