Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
vztrajam-nagrade636139

Foto: Promocijski material

Top5 #vztrajam objave aprila so objavili Urška Osterc, Tina Štarkel, Timotej Bečan, Gregor Selak in Urška Lamovec.

Vseh pet bomo kontaktirali prek zasebnega sporočila in se tam dogovorili glede dostave nagrade.

Še naprej pa tudi ti objavljaj svoje #vztrajam trenutke na Instagram, Facebook in Twitter ter jih označi z #vztrajam.

Top5 #vztrajam objave aprila 2019

Urška Osterc

Tina Štarkel

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pred natanko 365 dnevi sem se odločila, da zaradi težav z zdravjem (refluks) spremenim svoje slabe prehranjevalne navade. Eno je vodilo k drugemu in tako sem se odločila tudi za več gibanja. Zaradi prekomerne teže so to najprej bili večinoma sprehodi in hoja v hrib. In ker sem človek, ki se zna odlično motivirat, sem ob prvih rezultatih postala še bolj vztrajna in striktna pri prehrani in treningih. Tekom leta je to prineslo veliko sprememb, ogromno učenja, veliko preizkušanj novih prehranskih načrtov, računanja kalorij, preračunavanja kaloričnih vrednosti, sestavljanja vedno zahtevnejših treningov in predvsem veliko solz, litrov švica, preveliko skušnjav, prebrane literature, napornih dni, ko se komaj premikaš, nešteto odrekanj itd... Ko se ozrem nazaj sem presrečna, da me je zdravje izdalo in mi dalo brco v rit, da nekaj spremenim. Po vseh izgubljenih kilogramih (in posledično strijam, odvečni koži...kar me samo spominja na to, koliko sem dejansko dosegla ??????) pa je sedaj čas za nove izzive. Želim si zmanjšat odstotek telesne maščobe na cca 18-20%, zanima me ali je mogoče na tem vrhunskem telesu, ki je večino svojega življenja nosilo preveliko breme, videt “abse” (prepričana sem, da JA ??), je mogoče da bom pri 30.letih videt najbolj fit kar sem kadarkoli bila? VSE je mogoče, sam odnehat ne smem...kar pa tako ali tako nimam namena! Gremo s polno paro dalje!?????? In kar je najpomembnejše: če je uspelo meni, brez prehranskega svetovalca, brez osebnega trenerja, brez fitnes opreme, brez dragih skupinskih vadb, z minimalno opreme doma (podloga, uteži, elastike)...lahko tudi TEBI! Samo želeti si moraš in se spravit v pogon?? Vse kar potrebuješ je veliko motivacije, predanosti, potrpežljivosti, vztrajnosti in tisto urco na dan, ki je nihče “nima”...Vse kar potrebuješ nosiš v sebi.??Trud bo poplačan, samo dovolj dolgo je treba vztrajat!??????Evo, današnji selfi pred ogledalom zgoraj, pa da vidimo kaj bo prineslo naslednjih 365 dni trdega dela in odrekanj (hočeš/nočeš tako pač je). Komaj čakam rezultate!?? Aja, btw, ti @tadey_cali si tudi spremil plan in greš z mano na to popotovanje, da me ne boš vsak dan posebej spraševal zakaj ne smeš jest burgerjev! ?????????

A post shared by ?? Tina Štarkel ?? (@tinchysta) on

Timotej Bečan

Gregor Selak

Urška Lamovec

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En skupinski trening za dobrojutro. ???+????>????>????+? #pripraveljmaraton #vztrajam #priprave #tek #runisfun #27 #100xulaktiven

A post shared by Urška Lamovec (@urska.lamovec) on

#vztrajam motiviramo 14. maj 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.