Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
vztrajam-nagrade636139

Foto: Promocijski material

Top5 #vztrajam objave oktobra so objavili Andrej Čampa, Senad Karič, Maja Vtic, Karolina Kumer in Simon Mravlja. Čestitamo!

Vseh pet bomo kontaktirali prek zasebnega sporočila in se tam dogovorili glede dostave nagrade.

Še naprej pa tudi ti objavljaj svoje #vztrajam trenutke na Instagram, Facebook in Twitter ter jih označi z #vztrajam.

Top5 #vztrajam objave oktobra 2018

Andrej Čampa

Senad Karič

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ljmaraton 2018 ! ________________________________ #42km #prveganepozbišnikoli Zgodba ki je čisto nekaj drugega kot so krajši teki. V uvodu gre vse kot po maslu, ko pa se zgodba prevesi v drugi del, to je od tistega znamenitega zidu na 33 km, pa se pokaže ali si iz pravega testa ali ne. Jaz hvala Bogu nisem spoznal če te zadene zid, sem pa vseeno z težkimi in bolečimi nogami zborbal do cilja, kjer so me preplavila čustva in sem zadovoljen z nasmehom na obrazu prestopil prag bolečine in moč glave .... splačalo se je ??????. Hvala vsem, ki me podpirate ?? @medikem.bt @factorystore.si @hokaoneone @kinesiofit @agppro Vi, ki ste moji najdražji, pa hvala da ste ?? .... rad vas imam ??@karolina_kumer , @anze_cesen , @mateja_florjan , @tejka77 , @bogdantusek , @gorazd_siskar , mama Olga , @jasmina_karic_gusic in pa ?? ata tam zgoraj ki paziš name ___________________________________ @factorystore.si @medikem.bt @urarnalecnik @suunto #compressport #hokaoneone #hokaoneoneslovenija #timetofly @run_slovenia @joinrun #joinrun @vztrajam #vztrajam #ljmaraton #ljubljanskimaraton #ljubljanskimaraton2018

A post shared by SENAD KARIČ #7 ?? (@senad_karo) on

Maja Vtic

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"It doesn't matter how slow you go--so long as you don't stop!" #vztrajam #underarmourslovenia #gorenje #sberbank #temcatez #slovenskavojska ??@katra_komar

A post shared by Maja Vtic (@majavtic) on

Karolina Kumer

Simon Mravlja

#vztrajam motiviramo 9. november 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.