Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
profimedia-0094391795_m

Foto: Profimedia

Bravo! V zadnjih tednih ste že tako simpatičen seznam #vztrajam objav naredili še boljšega. Super ste.

Tokratne top5 #vztrajam objave so vse neverjetno simpatične. Moramo priznati, da je bil tokratni izbor najtežji do sedaj in zato se popolnoma nič ne pritožujemo. Uživali smo!

Top5 objave tega tedna so bile del mesečnega izziva Septembra Jaz #VZTRAJAM, v katerem si skupaj vsak dan naredimo malo lepši. Vsak dan v mesecu v svoj nabiralnik prejmeš nasvet za dejanje dneva, ti pa ga vpišeš v koledar. Med vsemi poslanimi jih bomo nekaj nagradili.

Kako do dnevnega nasveta v septembru? Odklikaj na jaz.vztrajam.si in se prijavi na e-novice. Dobiš koledar in vsak dan en nagajih nasvet. Pravijo, da so nasveti luštni ...

Svoje luštne #vztrajam trenutke pa še naprej objavljaj na svojem Instagramu, Facebooku in Twitterju in jih označi z #vztrajam. Vsak teden mi izberemo top5 objav tedna, vsak mesec pa s pomočjo tebe izberemo top5 meseca. Mesečnih top5 prejme nagrado, zato kar veselo objavljaj!

Top5 objave prejšnjega tedna

 

#mojčaj#1001cvet#reading#malozgodovine# jaz#vztrajam#dan6

A post shared by nina.m (@nina.mujezinovic) on

#vztrajam motiviramo 12. september 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.