Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
profimedia-0282202961_m

Foto: Profimedia

Nov teden je prinesel najboljše #vztrajam objave prejšnjega tedna. Zelo so že jesensko obarvane in so pravi balzam za oči.

Pa smo dobili še zadnjih pet najboljših objav tedna, ki se bodo potegovale za top5 objav meseca septembra. Tedenske top5 objave izberemo mi, najboljših pet #vztrajam objav, ki prejmejo tudi nagrado, pa izberemo skupaj s tabo.

Tudi če tvoje #vztrajam objave ni med top5 tedna oziroma top5 meseca, se ne sekiraj preveč. Vse objave, objavljene v septembru, oktobru in novembru, gredo v veliki boben, iz katerega bomo na začetku septembra izžrebali eno, ki bo prejela top nagrado. Glavna nagrada tromesečja je vikend paket za dve osebi v Thermani Laško.

Še naprej objavljaj svoje #vztrajam trenutke, jih objavi na svojem Facebooku, Instagramu ali Twitterju in jih označi z #vztrajam. 

Top5 objave prejšnjega tedna

#vztrajam motiviramo 2. oktober 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.