Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
profimedia-0034947331

Foto: Profimedia

"Čeprav se počutite utrujeno, zberite nekaj moči in se odpravite na sprehod, ki zmeraj dobro dene.", pravi naša #vztrajam ambasadorka Sindi in prav ima. Poglej si še ostale najboljše top5 objave prejšnjega tedna zdaj!

Še naprej pa na svoj Facebook, Instagram in/ali Twitter objavi čim več svojih #vztrajam trenutkov. Veselimo se prav vsakega. Hvala! 

Vsak teden izberemo top5 objav, mesečno pa med dvajsetimi najboljšimi skupaj izberemo top5, ki prejmejo nagradni paket. Sodeluj tudi ti!

Top5 objave prejšnjega tedna

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na sonce na Grmado ... #hribisozakon #hribisokul #vztrajam #družinsko #razgled #lepdan #pomlad

A post shared by Leon Velkavrh (@leonvelkavrh) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saturday training 🏔👍☀️⛷🔝 #skitouring #loveskitouring #dynafit #deuter #lovemointains #kredarica #snow #vztrajam #hribovc #igslovenia #iglugram

A post shared by Urška Špindler (@urska_spindler) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beautyful sunny day🌞... Gibanje ima številne pozitivne učinke na zdravje, ne glede na našo starost in psihofizično stanje😉. Tudi kot nosečnica sem aktivna in telovadim (prilagojeno). Vsako nedeljo se odpravim na daljši sprehod v svojem kraju, ki je prepleten s številnimi potmi po goricah, kjer neizmerno uživam. V obdobju kot sem, je zame kardio vadba večinoma hoja po klancih - 5 do 8 km, 7000 do 9000 korakov. 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🏃‍♀️Vsak dan bi naj naredili 10.000 korakov. Jaz jih kakšen dan naredim nekoliko več, kakšen dan pa tudi nekoliko manj. A na koncu povprečno naredim več kot 10.000 na dan💪. Pa vi? Jih naredite? Čeprav se počutite utrujeno, zberite nekaj moči in se odpravite na sprehod, ki zmeraj dobro dene. Obenem se boste sprostili, naužili svežega zraka in naredili nekaj dobrega zase in svoje zdravje😉🌞👍❤️. #beautyfulweather #sunnyday #sunday #funday #sunshine #walking #pregnancy #relaxtime #dayoff #blogger #healthylifestyle #sindilifestyle #prehranskosvetovanjesindi #vztrajamambasador #vztrajam

A post shared by SINDI Lifestyle (@sindi_lifestyle) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podiranje osebnih rekordov 😅🏃🏼‍♀️ 6ka je padla 😎#running #vztrajam #aktivni

A post shared by Urška Osterc (@urskaosterc) on

#vztrajam motiviramo 27. marec 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.