Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
pomlad-sproscanje

Foto: Shutterstock.com

Nov teden, nove top5 #vztrajam objave! Tokrat so zelo inspirativne, saj prav lepo predstavljajo rezultate vztrajanja. Odlično vam gre, vztrajam ambasadorji. Bravo!

Še naprej pa na svoj Facebook, Instagram in/ali Twitter objavi čim več svojih #vztrajam trenutkov. Veselimo se prav vsakega. Hvala! 

Vsak teden izberemo top5 objav, mesečno pa med dvajsetimi najboljšimi skupaj izberemo top5, ki prejmejo nagradni paket. Sodeluj tudi ti!

Top5 objave prejšnjega tedna

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maraton superlativov. 4️⃣2️⃣.1️⃣9️⃣5️⃣ km @marathonrotterdam 💙 #MedalMonday To je medalja za prehojeno pot, odločitev, vztrajnost in trdo delo. 🔥Čudovito mesto, najlepša trasa, prijazni organizatorji, srčni navijači, izjemni zdravniki ... res lepo doživetje. Ta maraton delajo ljudje, ki zares čutijo tekače. 🌟 Ampak medalji pa lesk dajejo moji ljudje, ki vedno stojijo ob meni: mami, oči, @manca_tjasa, Andrej, @urikhan10, @grum.jan. Extra pa je ONA ❤ @simona_markovic, ki je 6 mesecev prijazno poslušala vsak detajl mojih treningov, se odpovedala lastnim hobijem zarad mojega teka, skrbela zame, ko sem bil poln bolečin in dvomov, mi nastavljala kompas, ko sem zašel, me vzpodbujala, ko ni šlo, prerolala celo mesto, da me je našla na trasi, v cilju zbobnala vse zdravnike, da sem prišel k sebi in se iskreno veselila najine skupne maratonske izkušnje. Simonca, hvala ti. ⭐ No Extra Input - No Extra Output. @vztrajam #demooiste #mr19 #marathonrotterdam #rotterdam #marathon #42195 #running #marathonmedal #vztrajam

A post shared by Ales Hostnik (@aleshostnik) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The most important part of walkies is sitting on a bench. #puppylife #puppy #instapuppy #dog #dogstagram #instadogs #instapuppies #dogs #barked #weratedogs #kuza #vztrajam #yorkiemix

A post shared by Bari the dog (@bari.the.dog) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pred natanko 365 dnevi sem se odločila, da zaradi težav z zdravjem (refluks) spremenim svoje slabe prehranjevalne navade. Eno je vodilo k drugemu in tako sem se odločila tudi za več gibanja. Zaradi prekomerne teže so to najprej bili večinoma sprehodi in hoja v hrib. In ker sem človek, ki se zna odlično motivirat, sem ob prvih rezultatih postala še bolj vztrajna in striktna pri prehrani in treningih. Tekom leta je to prineslo veliko sprememb, ogromno učenja, veliko preizkušanj novih prehranskih načrtov, računanja kalorij, preračunavanja kaloričnih vrednosti, sestavljanja vedno zahtevnejših treningov in predvsem veliko solz, litrov švica, preveliko skušnjav, prebrane literature, napornih dni, ko se komaj premikaš, nešteto odrekanj itd... Ko se ozrem nazaj sem presrečna, da me je zdravje izdalo in mi dalo brco v rit, da nekaj spremenim. Po vseh izgubljenih kilogramih (in posledično strijam, odvečni koži...kar me samo spominja na to, koliko sem dejansko dosegla ❤️🙌🏻) pa je sedaj čas za nove izzive. Želim si zmanjšat odstotek telesne maščobe na cca 18-20%, zanima me ali je mogoče na tem vrhunskem telesu, ki je večino svojega življenja nosilo preveliko breme, videt “abse” (prepričana sem, da JA 😅), je mogoče da bom pri 30.letih videt najbolj fit kar sem kadarkoli bila? VSE je mogoče, sam odnehat ne smem...kar pa tako ali tako nimam namena! Gremo s polno paro dalje!💯💯💯 In kar je najpomembnejše: če je uspelo meni, brez prehranskega svetovalca, brez osebnega trenerja, brez fitnes opreme, brez dragih skupinskih vadb, z minimalno opreme doma (podloga, uteži, elastike)...lahko tudi TEBI! Samo želeti si moraš in se spravit v pogon❤️ Vse kar potrebuješ je veliko motivacije, predanosti, potrpežljivosti, vztrajnosti in tisto urco na dan, ki je nihče “nima”...Vse kar potrebuješ nosiš v sebi.😉Trud bo poplačan, samo dovolj dolgo je treba vztrajat!🤗👌🏻Evo, današnji selfi pred ogledalom zgoraj, pa da vidimo kaj bo prineslo naslednjih 365 dni trdega dela in odrekanj (hočeš/nočeš tako pač je). Komaj čakam rezultate!😍 Aja, btw, ti @tadey_cali si tudi spremil plan in greš z mano na to popotovanje, da me ne boš vsak dan posebej spraševal zakaj ne smeš jest burgerjev! 🙄🍔❌🙈😘

A post shared by 🎀 Tina Štarkel 🎀 (@tinchysta) on

#vztrajam motiviramo 17. april 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.