Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
gore

Foto: profimedia

V tokratnih top5 #vztrajam objavah prejšnjega tedna kraljujejo same dame! Lepo pokažejo, kakšno energijo imajo in kako vztrajne so. Bravo!

Še naprej pa na svoj Facebook, Instagram in/ali Twitter objavi čim več svojih #vztrajam trenutkov. Veselimo se prav vsakega. Hvala! 

Vsak teden izberemo top5 objav, mesečno pa med dvajsetimi najboljšimi skupaj izberemo top5, ki prejmejo nagradni paket. Sodeluj tudi ti!

Top5 objave prejšnjega tedna

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SALUTE življenje! Te dneve mineva leto dni od mojega padca. Od lanskega 27. maja vsako jutro, ko se prebudim, pomigam s prsti na nogah. Zato, ker lahko! In se ZAHVALIM življenju. Vsako jutro, ko odprem oči sem hvaležna, da živim. Pa naj zveni to še tako klišejsko. Živim tako, da se nekatere dneve močno trudim, da jih prehodim. Spet druge pa diham z lahkotnostjo. Ljudi, ki jih imam rada, imam vsaki dan še raje. Če je to sploh mogoče. V tem enem letu sem se toliko naučila o sprejemanju. Sprejemanju sebe. Drugačnosti. Drugih. Sprejemanju sprememb. Tistih iz danes na jutri. Ker nikoli ne veš … Tudi tiste spremembe, ki so znane kot muhe eno ali dvodnevnice zabrenčijo kdaj okoli mene. Pa jih pustim in se več z njimi ne ukvarjam. Ker tisto kar je pomembno je veliko, veliko globlje. Tista srčika, ki je tam notri, globoko v nas, TISTA ŠTEJE! Od tam sem črpala moč, ko sem jo najbolj potrebovala. Vse ostalo je le filter. Toliko vsega je, kar vam želim povedati. Nekje po letu dni po nesreči sem se navezala na vrv in plezala. S strahom, ki je mrtvičil mišice. To ni bilo plezanje. In sploh ne plezanje z užitkom. To je bilo SOOČANJE z demonom. Želim ga spoznati do obisti. Enkrat bo postal moj prijatelj. Takrat več ne bo imel stalnega naslova pri meni. Le na obisk bo tu in tam še prišel. Povabljen. 🧟‍♂️ . . P.S. Link do bloga o moji nezgodi je v bio.💔 . . . . . #afteroneyear #jogavita #strahovi #okrevanje #poskodba #hrbtenica #slovenianblogger #plezanje #climbinggirl #outdoorlifestyle #iskrenost #slovenianbloggers #sloveniaoutdoor #vztrajam #gibanje #inspiracija #zivljenjejelepo #tukajinzdaj

A post shared by Katja Valic (@joga_vita) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jump jump jump! 🏃‍♀️

A post shared by Monika Topolnik (@monikatopolnik_fitnesstrainer) on

#vztrajam motiviramo 14. junij 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.