Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
isic_800x600

Si želiš (še) več svobode, ki jo dosežeš s čisto svojim avtomobilom? Načrtuješ dodatno izobraževanje ali se za nadaljevanje študija odpravljaš na študentsko izmenjavo? Za vse to, kot tudi za daljše počitnice ali potovanje, potrebuješ določeno vsoto denarja.

Zato vnaprej načrtuj svoje cilje, preveri ponudbo varčevalnega računa za mlade, varčuj in vztrajaj. Če pa še ne veš, kam odpotovati, na primer za najdaljšo noč v letu, namig najdeš v ISIC kvizu, poleg tega pa se uvrstiš še v žrebanje za STA bone v vrednosti 100 EUR.

Vztrajnost pa ni pomembna le pri varčevanju, ampak je vrlina na vseh življenjskih ravneh. Zato uživaj v mladosti, poskrbi za svobodo in vztrajaj! Svoje trenutke zmag, veselja ali vztrajanja deli z nami na družbenih omrežjih (Facebook, Instagram, Twitter ali Youtube), dodaj hashtag #vztrajam in postani motivacija ostalim.

#vztrajam motiviramo 9. november 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.