Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
thermana

V gibanju #vztrajam združujemo trenutke, ko premagaš samega sebe, ko s pogumom in vztrajnostjo zbereš moč in se boriš naprej. Ne iščemo pa le trenutkov zmag. Z objavami trenutkov, ko zmanjka energije, pokažemo resnično življenjsko borbo. Z vzponi in padci.

Deli z nami svoje trenutke majhnih zmag! Ko si vzameš nekaj časa zase, ko prebereš nekaj strani knjige, ko končno pokosiš travo, ko uspeš premagati tisti hrib, ko namesto predpripravljenega skuhaš svež obrok ...

Pa tudi trenutke, ko ti je presneto težko. Ko ostaneš v službi dlje časa, da le končaš tisti projekt, ko se zbudiš popolnoma neprespan, ko ne moreš reči ne čokoladi, ko se učiš pri tridesetih stopinjah, ko te pri sprehodu ujame naliv ...

Združimo vse svetle in temnejše trenutke in si pomagajmo! Skupaj smo močnejši!

Najboljše objave nagradimo!

Na Facebook, Instagram in Twitter objavi svoje #vztrajam trenutke. Z nami deli svoje zgodbe, cilje, motivacijske citate in fotografije vzponov in padcev. Objave nikar ne pozabi označiti z #vztrajam.

  • Vsak teden bomo med vsemi #vztrajam objavami izbrali TOP 5 objav minulega tedna. 
  • Obiskovalci spletnega mesta www.vztrajam.si boste nato vsak mesec med vsemi izbranimi tedenskimi TOP 5 #vztrajam objavami glasovali za TOP 5 objav meseca.
  • Avtorji TOP 5 objav meseca bodo prejeli nagrado.

Med vsemi #vztrajam objavami, objavljenimi v septembru, oktobru in novembru, bomo decembra izžrebali TOP #vztrajam objavo, ki bo prejela glavno nagrado tromesečja, vikend paket za dve osebi v Thermani Laško.

Med čisto vsemi #vztrajam objavami objavljenimi v juniju, juliju in avgustu smo pa že izžrebali prvo TOP #vztrajam objavo tromesečja. Za trud smo nagradili Evo, ki bo odšla na počitnice v Grčijo.

Pravila nagradne igre (.pdf)

Slika je simbolična.

#vztrajam nagrade 24. maj 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.