Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE

Vztrajajmo skupaj!

Življenje je nenehno zasledovanje cilje. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo tako manjše kot večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Ker pa nam včasih vseeno zmanjka motivacije, se povežimo. Kajti skupaj smo močnejši!

#vztrajam o akciji 17. maj 2017


Nekdo si želi ozdraveti, drugi bi rad opravil še zadnji izpit, tretji izgubil kak odvečen kilogram, četrti uspešno zaključil poslovni projekt, peti pa bi rad končno začel hoditi prej spat, šel večkrat na sprehod ali pa dnevno popil manj kave.

Verjamemo, da je zastavljene cilje lažje doseči skupaj - s pomočjo pozitivne vzpodbude iz okolice in s koristnimi nasveti ter z dobrim zgledom. Zato te vabimo, da se pridružiš vseslovenskemu gibanju #vztrajam. Skupaj smo močnejši! Naš projekt z vsem srcem podpira SKB, partner vašega uspeha.

Spodbujamo in vztrajamo!

Z Marušo Mišmaš in Darkom Đurićem

Naša #vztrajam ambasadorja Maruša in Darko veste, kako vztrajati. S svojim zgledom vlečeta in motivirata.

Maruša Mišmaš, naša najboljša slovenska atletinja v teku na srednje proge in lastnica državnih rekordov v teku na 2.000 in 3.000 m z zaprekami, je po hujši poškodbi, ki jo je stala udeležbe na OI v Riu leta 2016, že v svoji pravi formi. Vztrajnost ji je na Evropskem prvenstvu leta 2018 v Berlinu prinesla finale na 3.000 m z zaprekami in državni rekord. Sedaj pa že dela na uvrstitvi na OI v Tokiju prihodnje leto. Verjame(mo), da bo z vztrajanjem doživela svoje sanje o nastopu na olimpijskih igrah.

Darko Đurić je član slovenske paraolimpijske reprezentance, dosegel pa je že veliko vrhunskih rezultatov, med najbolj dih jemajočimi je 4. mesto na 200 m na POI v Riu in zlata medalja 50 m prosto na lanskem evropskem prvenstvu v Dublinu. Zaradi redke genske napake se je rodil brez leve noge in obeh nog, svoje "nepopolno teko", kot sam pravi, pa ga ne ustavlja pri ničemer!

Z našimi #vztrajam ambasadorji

Spremljaj čisto vsakdanja življenja naših #vztrajam ambasadorjev, ki imajo včasih le malo več volje in motivacije. Naj ti bodo v navdih!

Na facebook, instagram ali twitter pa tudi TI objavi svoje #vztrajam trenutke v fotografijah in tako pomagaj sebi in drugim. Ker zgled vleče. Top #vztrajam objave nagradimo!

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.