Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
obrocna_3_rgb

Imetniki SKB kreditnih kartic Visa in Mastercard lahko plačilo svojega nakupa razdelijo na več obrokov!

Poletje je čas večjih nakupov. Nakupov, ki bi jih marsikdo želel poplačati kasneje in po obrokih. SKB ima rešitev. Uporabniki kreditnih kartic SKB Visa ali Mastercard lahko nakupe nad 50 EUR razdelijo na najmanj 2 do največ 12 obrokov, minimalni znesek obroka pa znaša 25 EUR. Poravnava posameznega obroka poteka po veljavnem ceniku, obresti pa se ne zaračunavajo.

Preprosto in diskretno!

Kadarkoli boste s kartico izvedli plačilo v znesku nad 50 EUR, boste na svoj mobilni telefon od banke prejeli SMS sporočilo z vsemi informacijami glede obročnega nakupa. V roku 1 ure se lahko odločite, če želite svoj nakup obročno odplačevati na 2 do 12 obrokov. Če na bančno SMS sporočilo ne boste odgovorili, bo plačilo poravnano v enkratnem znesku.

Kjerkoli, kadarkoli!

SKB banka je poskrbela, da obročni nakup ni odvisen od prodajnega mesta ali POS terminala. Za obročni nakup se lahko odločite kadarkoli in kjerkoli, ne glede na to ali ste nakup opravili doma ali v tujini ali pa na spletu.

Kako do storitve?

Obiščite najbližjo poslovalnico SKB, kjer vam bodo obročno plačevanje vklopili. V primeru, da kreditne kartice še nimate, pa boste oddali naročilo za novo kartico, ki vam bo med drugim omogočala tudi obročno plačevanje. In še pomebna informacija - obročni nakup lahko po želji v celoti predčasno poplačate.

Več informacij najdite tukaj.

#vztrajam o skb 31. julij 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.