Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
680221_w

Foto: Helena Kermelj

Tomaž Razingar, vodja navijaškega letala za Pjongčang 2018, je baklo pripeljal na Jesenice, kjer so ga pričakali mlajši člani hokejskega društva Jesenice, posebni gosti, domači olimpijci in množica navijačev.

Baklo je na oder pripeljal Jernej Slivnik, na odru pa so se mu pridružili še domači olimpijci Edo Hafner, Zvone Šuvak, Drago Mlinarec, Ivan Ščap, Robert Kerštajn ter Alenka Dovžan in ambasador Tomaž Razingar.

Ob različnih aktivnostih za najmlajše, mini olimpijadi, toplemu čaju, ki ga je priskrbel generalni sponzor Banka SKB, energijskim tablicam najboljšega soseda Mercatorja in posebnih CocaCoca stekleničkah v olimpijskih barvah, je na odru potekal zabaven pogovor in druženje.

Na dogodku ni manjkal niti lisjak Foksi, ki je v družbi SKB Papija, zabaval otroke ter se z njimi pomeril v olimpijskih aktivnostih.

Jerneju Slivniku, mlademu smučarju na monoskiju je uspela dolgoletna želja, odšel bo na paraolimpijske igre v Pjongčang: "Jaz vztrajam zato, ker se ne splača obupat, vztrajnost pa te vleče naprej in te pripelje do cilja, ki si si ga zadal."

Baklina naslednja postojanka bo Tržič.

#vztrajam pjongčang 12. januar 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.