Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
679694_w

Foto: Helena Kermelj

Točno mesec dni pred začetkom zimskih olimpijskih iger v južnokorejskem Pjongčangu, sta olimpionik Miroslav Cerar in vodja navijaškega letala Pjongčang 2018 Tomaž Razingar, včeraj pred Slovenskim olimpijskim izobraževalnim centrom prižgala slovensko baklo.

Na prižigu bakle so bili prisotne tudi nekatere druge olimpijke in olimpijci, ki jih Slovenci zagotovo dobro poznamo. Videli smo legendarnega Jureta Franka in najbolj vztrajno smučarko Petro Majdič. Prisotni so bili tudi Petra Robnik, Ivo Čerman in Metka Jerman Šenica.

Na prireditvi se je poleg prižiga bakle dogajalo veliko zanimivih aktivnosti. Predstavile so se šole in vrtci, pili smo čaj in se okrepčali s čokoladnimi tablicami, ki nam jih je prijazno priskrbel Mercator, zabavala pa sta nas maskota Foksi in vzpodbujal SKB Papi.

V BTC hali A  je te dni možno videti tudi razstavo olimpijskih likovnih del mladih slovenskih navijačev, ki bodo zagotovo najbolj goreči navijači v prihajajočih igrah.

In kaj je letošnja rdeča nit? Vztrajam! Lastnost, ki je pomembna tako za uspehe vrhunskih športnikov, kot za vse ostale ljudi. In kot je dejala naša Petra Majdič: "Prvi rezultati so vidni šele po desetih letih trdega dela, vrhunski pa šele po dvajsetih. Vztrajanje je ključno!"

#vztrajam pjongčang 10. januar 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.