Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
682603_w

Foto: Helena Kermelj

Velenje je šesto mesto, ki ga je na svojem popotovanju po Sloveniji obiskala slovenska bakla. Zopet se je zbrala množica ljubiteljev športa, ki so lepo pozdravili #slovenskabakla, Tomaža Razingarja in ostale olimpijce.

Na velenjskem drsališču je množica z navdušenjem sprejela slovenske olimpijce in ambasadorja Tomaža Razingarja. Pridružili so se mu še Matjaž Debelak, Bernard Vajdič, Miran Rauter, sankač Domen Pociecha in deskarka Gloria Kotnik, udeleženka zimskih olimpijskih iger leta 2010 v Vancouvru in kandidatka za nastop na igrah v Pjongčangu.

Pestro je bilo tudi poleg odra. Mladi športni navdušenci so se lahko preizkusili v nekaterih olimpijskih izzivih in sicer v curlingu in streljanju na hokejski gol, še posebej navdušeni pa so bili nad čisto pravimi, tekmovalnimi sanmi, ki jih je s seboj prinesel sankač Domen Pociecha, udeleženec zimskih olimpijskih iger leta 2006 v Torinu.

Seveda tudi tokrat ni manjkal zviti lisjak Foksi, maskota Olimpijskega komiteja Slovenije in pa SKB Papi, ki sta zabavala udeležence prireditve.

Popotovanje bakle se bo nadaljevalo, naslednjič jo v sredo pričakujejo v Mariboru.

#vztrajam pjongčang 19. januar 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.