Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
683541_w

Foto: Helena Kermelj

Slovenska bakla in Tomaž Razingar sta obiskala Maribor, evropsko mesto športa letošnjega leta. Baklo, Tomaža in ostale olimpijce so na mestnem trgu Leona Štuklja pozdravili otroci in številni športni navdušenci.

Predvsem mladi so z navdušenjem sprejeli slovenske olimpijce, v njihovem spremstvu je slovensko baklo mednje prinesel nekdanji hokejist in kapetan hokejske reprezentance v Sočiju 2014 Tomaž Razingar. Družbo mu je delala tudi bronasta olimpijka v slalomu, Mariborčanka Katja Koren Miklavec, pa hokejista Miha Verlič in Mitja Robar in atlet Franjo Izlakar.

Pester spremljevalni program so prireditelji sklenili z uradnim odprtjem projekta Maribor - Evropsko mesto športa in nastopom glasbene skupine BQL.

Ob podelitvi nagrad za najboljše šolske fotografije iz natečaja "Olimpijska razredna fotografija", najbolj številčno šolo na dogodku in razglasitev treh najbolj športnih mariborskih šol v letu 2017, so se šolarji lahko preizkusili v številnih športnih izzivih, med drugim tudi v rokometu in drsanju na ledu. Slednjega so predstavili mladi hokejisti mariborske ekipe Lisjaki.

Prek kamero smo povabili Katjo Koren Miklavec, ki je povedala, kako kot bivša vrhunska športnica navija.

Na dogodku pa sta bila seveda tudi SKB Papi in Foksi.

Olimpijska bakla bo 26. januarja v Črni na Koroškem, svojo pot pa bo 29. januarja končala v Grand hotelu Union, kjer bo tudi uradna predstavitev olimpijcev, ki bodo Slovenijo zastopali na olimpijskih igrah v Pjongčangu med 9. in 25. februarjem.

#vztrajam pjongčang 25. januar 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.