Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
olimpijska-reprezentanca-slovenije-2018

Foto: Profimedia

Na predstavitvi olimpijcev, ki bodo v februarju na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu zastopali slovenske barve, smo ujeli nekaj naših olimpijcev, ki so povedali marsikaj zanimivega o igrah in pripravljanju na njih. Imajo tudi sporočilo za nas, navijače! Poglej si video!

Na slavnostni prireditvi so se predstavili slovenski športniki, ki bodo Slovenijo zastopali na olimpijskih igrah v Pjongčangu. V ekipi bo 71 slovenskih športnikov.

Slovenija bo imela na igrah predstavnike v devetih panogah: alpsko smučanje, biatlon, deskanje, hokej, nordijska kombinacija, smučanje prostega sloga, smučarski skoki, smučarski teki in sankanje. Najštevilčnejši so hokejisti, v olimpijski ekipi jih je 25.

Kljub zapletom pa je javnost izbrala tudi nosilca zastave. Ta bo smučarska tekačica Vesna Fabjan. »Pred nekaj dnevi si nisem niti predstavljala, da me bo doletela takšna čast, saj bi si to zaslužil Jakov Fak. Ponosno in s častjo bom nosila zastavo. Naloga bo tudi odgovorna. Vem, da bom imela tudi tremo, vse skupaj bom vzela kot dodatno tekmo na olimpijskih igrah, a protokolarni del ne sme vplivati na moj nastop. Vsem slovenskim olimpijcem in olimpijkam želim čim uspešnejše nastope. Obenem ljudi pozivam, da stojijo za nami in nam pošiljajo pozitivno energijo ter da vsi razmišljamo o dobrih stvareh. Vsak ne more zmagati, prepričana pa sem, da se bomo vsi maksimalno potrudili ter častno in s ponosom zastopali Slovenijo,« je poudarila Vesna Fabjan.

In video? Naši olimpijci so odgovarjali na naslednja vprašanja:

  • Kakšne so zdaj vaše misli?
  • Boste vzeli s seboj kaj za srečo?
  • Kaj si obetate od južnokorejske izkušnje?
  • Sporočilo za navijače ...

Oglej si video!

#vztrajam pjongčang 1. februar 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.