4 znamenja, ki bodo v tem tednu razmišljala o RAZHODU

4 znamenja, ki bodo v tem tednu razmišljala o RAZHODU (foto: Profimedia) Profimedia
14. 11. 2022

Nekatera znamenja bodo v tem tednu imela dvome o svojem razmerju.

Bik

Veliko časa boste v tem tednu namenili svojim prijateljem, svoj romantičen odnos pa boste postavili na stranski tir. V kolikor bo vaše dejanje partnerja zmotilo, se boste morda počutili, da vas partner duši in omejuje, kar lahko privede do težav.

Rak

Občutili boste veliko željo po spremembah v odnosu. Želeli si boste izboljšati svoje razmerje, a se zna zgoditi, da vaš partner razmišlja drugače. Ko boste videli, da sam nima enakih želja, boste razočarani in boste ob tem razmišljali tudi o razhodu.

Lev

Na dan bodo privrela potlačena čustva in spoznali boste, da vaš odnos ni takšen, kakršnega si želite. Kaj lahko storite, da ga izboljšate? Razmislite, ali ste v razmerje pripravljeni vložiti nekaj truda, ali si morda želite svojo pot nadaljevati sami.

Ribi

Čas je, da se s partnerjem odkrito pogovorita ter si povesta vse, kar čutita v sebi. Razvijeta lahko lep pogovor, a obstaja nevarnost, da nista pripravljena slišati tistega, kar bosta povedala. Najpomembneje je, da si oba dobro prisluhneta in ostajata razumevajoča.