Anamarija Kastelic brutalno iskreno o Exatlon izkušnji: "Nihče ne želi biti najšibkejši člen v ekipi, a sama sem to bila"

Anamarija Kastelic brutalno iskreno o Exatlon izkušnji: "Nihče ne želi biti najšibkejši člen v ekipi, a sama sem to bila" (foto: Planet TV, Blaž Vatovec) Planet TV, Blaž Vatovec
20. 9. 2022

Tekmovalka ni mogla skrivati razočaranja nad tem, kako jo je doživljala javnost...

V šovu Exatlon smo lahko spremljali tudi simpatično Anamarijo Kastelic, ki si je nadela vzdevek 'AMK'. Žal pa je v izločitvenem boju zaradi poraza morala tekmovanje zapustiti.

Anamarija je ob tem na svojem instagramu zapisala vse občutke, ki so jo na tekmovanju spremljali. 

"Exatlon je bila zame odlična izkušnja, ki je name naredila velik vtis in mi dala dodaten zagon, da tudi v življenju ne smeš obupat in se predati," je povedala.

Obenem pa AMK ni mogla skrivati razočaranja nad tem, kako je na zaslonih bila prikazana. "Iskreno sem pa po eni strani zelo razočarana, da sem bila prikazana samo kot neko 'instagram dekle' z polno predsodki."

Tekmovalka je neustrašno priznala svoje šibkosti, iz strani javnosti pa je vseeno bila deležna obsojanja. A vseeno lahko s ponosom pove, da se je borila prav do konca. "Razočarana sem, da človek prizna svoje šibkosti, a ga kljub temu obsojajo.

Nihče ne želi biti v koži nekoga, ki se v nekem prostoru na začetku še ne znajde najbolje. Nihče niti ne želi biti najšibkejši člen v ekipi. A sama sem to bila, pa se vendar nisem predala. Odločila sem se, da vse negativno spremenim na bolje, premagala strah pred poligoni, premagala vročino in se borila do zadnje sekunde," je zapisala.

"Na poti exatlona od začetka do konca sem se soočala z ovirami, ki so me postavile na globoko dno pa sem kljub temu vztrajala in se nisem predala. Nekateri so raje obupali, jaz pa sem se borila pošteno do konca."

Obenem pa poudarja tudi, da ni še eno 'instagram dekle', kakor jo mnogi doživljajo. "Jaz nisem nobeno “instagram dekle”, jaz sem Anamarija Kastelic udeleženka exatlona, ki se je borila do konca pošteno in s srcem," je ponosno povedala.

AMK se je zahvalila tudi ekipi in svojim sotekmovalcem, ki jih tudi po prihodu domov z veseljem spremlja prek televizijskega zaslona.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamarija Kastelic (@anamarijakastelic)