Arijanna iz Sanjskega moškega je končno razkrila, v kakšnem odnosu je z Majo danes

Arijanna iz Sanjskega moškega je končno razkrila, v kakšnem odnosu je z Majo danes (foto: Instagram Arijanna Sara di Palma (posnetek zaslona)) Instagram Arijanna Sara di Palma (posnetek zaslona)
11. 1. 2023

V šovu je Maja presenetila z izjavo, da do Arijanne čuti več, kot le prijateljstvo. V kakšnem odnosu pa sta dekleti danes?

Arijanna Sara di Palma je dekle, ki je v drugi sezoni Sanjskega moškega navdušila že od samega začetka, zato ni nobeno presenečenje, da je bila finalistka.

Izkazalo se je da imata s sanjskim Blažem veliko skupnega, slednji pa je v zadnji epizodi le ugotovil, da njegovo srce hrepeni po drugi tekmovalki.

Arijanna pa ni očarala le Blaža. Blazno všeč je bila tudi Maji Grintal, tekmovalki, ki se sicer veliko ukvarja s spolnostjo, orgazmi in odnosi. Maja, ki je šov sicer zapustila že prej, je ob odhodu dejala, da je ob Arijanni prvič začutila, da bi si od ženske želela več, kot samo prijateljstvo.

Arijanna v šovu ni razkrila svojih čustev do Maje, zdaj pa je o tem končno spregovorila v posebni spletni oddaji Sanjski moški: Osebno, v kateri sta poleg Blaža in Arijanne nastopile tudi nekatere druge tekmovalke.

Arijanna je pojasnila, da ji je Maja svoja čustva razkrila že v živo, ko je snemanje še potekalo, zato jo izjava na televiziji ni presenetila. Kako pa se je počutila ob Majinem priznanju?

"Bil je nenavaden občutek, saj se mi je prvič zgodilo, da je ženska izpostavila takšna čustva do mene. Po eni strani sem bila počaščena, da sem všeč tako lepi, sposobni ženski. Lep občutek je, ko si nekomu všeč, seveda. Ne glede na to, ali je moški ali ženska," je povedala Arijanna.

Arijanna je razkrila tudi, da sta danes z Majo v dobrih odnosih. Na vprašanje, ali se je z Majo razvilo kaj več, kot le prijateljstvo, pa ni želela odgovoriti in je rekla, naj to ostane skrivnost.