Če iščete resno razmerje, se izognite tem astro znamenjem: dolgotrajni odnosi jih ne zanimajo!

29. 5. 2023

Vsa znamenja ne verjamejo in si ne želijo resnih razmerij. Ste se zaljubili v eno takšnih? 

Slika 1/3

BIK

V mislih bika se včasih pojavi tudi resen odnos, vendar se tega hitro naveliča. Zanj je skoraj nemogoče, da bi se povezal s samo eno osebo. Pogosto se zgodi, da v razmerjih biki zato varajo. 

V razmerje se sicer ne spustijo z razlogom, da bodo kasneje varali, v postelji pa se jim je nemogoče upreti, zato jih želijo vsi zadržati v svoji bližini. Očaral vas bo šarm in dober smisel za humor, zaradi česar veliko ljudi meni, da je bik pripravljen na resno razmerje. Vendar (žal) skoraj nikoli ni. 

STRELEC

Tudi če si strelci želijo biti v razmerju, jim je po določenem času žal, saj so po naravi najraje sami. Težko boste že navezali stik s strelcem, saj je izjemno neodvisno znamenje. Izgleda, kot da čas raje preživlja v svoji družbi kot v družbi partnerja, kar pogosto drži. 

To znamenje obožuje samoto, česar mnogi ne morejo sprejeti, saj so užaljeni. Seveda strelec ne želi biti žaljiv, tako mu je pač zapisano v zvezdah.

Profimedia

Katarina Čas v podkastu razkrila vse o nesojenem prizoru z Leonardom DiCapriem: "Bila sem precej razočarana, želela sem nazaj domov."