Dočakali smo konec retrogradnega Merkurja: sedaj končno lahko naredite te 3 stvari

Dočakali smo konec retrogradnega Merkurja: sedaj končno lahko naredite te 3 stvari (foto: profimedia) profimedia
4. 10. 2022

Izgovora, da je za vse kriv retrogradni Merkur, ni več! Zato si poglejmo, kaj je dobro narediti sedaj. 

V nedeljo (2. 10.) se je zaključilo obdobje retrogradnega Merkurja, in če ste si tudi vi ob tej novici oddahnili, preverite, kaj lahko sedaj naredite. Lahko se zgodi, da boste zlahka razrešili kakšne zaplete, lažje se boste izražali in vaša sporočila bodo jasnejša kot prej. Torej ravno obratno kot naj bi bilo v času retrogradnega Merkurja. 

To pa so 3 stvari, ki jih morate narediti sedaj: 

1. Čas je za opravičilo, pogovor, ali da komu oprostite

Zadnji tedni so bili lahko napeti. Mogoče ste se s kom sporekli, bili bolj razdražljivi, zamerili ali se odzvali tako, kot se običajno ne. Sedaj je čas, da vse to končate in spravite v preteklost. Kaj morate storiti?

Pogovorite se z vsemi, s katerimi imate nerazrešene stvari. Opravičite se za svoje burne reakcije, opustite zamere. Izrazite svoje misli in čustva ter dopustite drugim, da naredijo enako. Čas je za mirnejše odnose. 

2. Vaš dom potrebuje čiščenje, prenovo, osvežitev ...

Več časa namenite svojemu domu. Lotite se pospravljanja omar, naredite večje čiščenje vseh sob, kopalnice in kuhinje, nakupite ali izdelajte novo dekoracijo ... Naj bo vaš dom varno prebižališče, v katerem boste radi preživljali čas. 

Izkoristite priložnost tudi za pospravljanje živil v kuhinji. Če so se v omaricah znašli nezdravi prigrizki, jih zamenjajte s sadjem, zelenjavo in drugimi zdravimi živili. Zmanjšajte sladkor v svojem dnevu in se oborožite z vitamini, minerali ter drugimi hranljivimi snovmi, ki jih telo potrebuje. 

3. Odločite se

Ste slišali, da naj se v času retrogradnega Merkurja ne bi odločali glede večjih stvari, podpisovali pogodb, sklenili pomembnih dogovorov, saj bi se lahko zgodilo, da bo zelo neuspešno? Sedaj lahko nehate oklevati in naredite vse to, s čimer ste odlašali. 

Bodite kreativni, oddajte prijavo za novo službo, lotite se domačih in službenih projektov, udeležite se izobraževanj, sprejmite odločitve glede večjih nakupov. To je vaš znak, na katerega čakate. 😉

Več podobnih vsebin preverite na Sensi