Exatlon: tekmovalec Boris je povedal, kaj se je v resnici dogajalo med njim in Karolino!

Exatlon: tekmovalec Boris je povedal, kaj se je v resnici dogajalo med njim in Karolino! (foto: Planet TV) Planet TV
14. 10. 2022

Se je tudi vam zdelo, da je med tekmovalcema preskočila iskra? Boris nam je razkril, kaj se je med njima v resnici dogajalo...

Športno obarvan šov Exatlon je v polnem teku in med tekmovalci se je spletla že močna vez. Tako člani rdeče, kakor tudi modre ekipe so med seboj postali dobri prijatelji, zavezniki in navijači.

Na kamerah pa je bilo opaziti, da sta se dva tekmovalca v modri ekipi še posebej dobro povezala. Karolina ter Boris (oziroma "Ris") sta, po epizodah sodeč, skupaj preživela veliko časa in vzpostavila prav poseben odnos.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Exatlon Slovenija (@exatlonslovenija)

Pojavila so se namigovanja, da se je med njima celo spletla ljubezen. Po tem, ko je Boris šov zapustil, je Karolina bila vidno strta in njegov odhod je težko prenašala.

Kaj pa se je v resnici razvilo med njima?

Borisa smo naravnost vprašali, kaj se je dogajalo med njima s Karolino in priznal je, da je to vprašanje že pogosto slišal od njegovega prihoda v Slovenijo. Vseeno pa je zagotovil, da sta s Karolino bila samo prijatelja.

"Lahko rečem le, da sva s Karolino imela prijateljsko vez, čeprav mogoče to ni izgledalo tako. Res pa je, da sva se veliko družila," je povedal.

Obenem pa je potrdil, da so se znotraj ekipe resnično vsi zelo povezali. "Modri smo bili zelo povezani. To je najbrž posledica tega, da smo bili v baraki 24/7 obsojeni drug na drugega," je še dodal.